Erdoğan'dan Özgür Özel'e 6 soru

••2 dk okuma
Erdoğan'dan Özgür Özel'e 6 soru

Hızlı Özet

“Muhalefetin isimlerinin değişse de zihniyetin aynı kaldığını vurgulayan Erdoğan, aşağı çeken muhalefetin olmaması halinde Türkiye'nin farklı bir noktada olabileceğini ifade etti.”

Erdoğan: Halep Kalesi'ne asılan ay yıldızlı al sancak CHP'ye niye dokunuyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e... Halep'te dalgalanan Türk bayrağı sizi neden rahatsız ediyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Denizli 8. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, CHP'nin hizmet ve yatırım karşıtlığının değişmediğini belirtti. Muhalefetin isimlerinin değişse de zihniyetin aynı kaldığını vurgulayan Erdoğan, aşağı çeken muhalefetin olmaması halinde Türkiye'nin farklı bir noktada olabileceğini ifade etti.

ERDOĞAN'DAN ÖZEL'E 6 SORU

Suriye'de büyük bir halk ihtilali gerçekleşti. CHP'de matem havası var. Fikri akrabalıkları olan Baas rejiminin düşmesini hazmedemediler. Hadi eski genel başkanlarının kuyruk acısını biliyoruz. Onun Baas rejimi ve Esed sevgisinin ardından farklı sebepler var. Yeni yönetimin niçin rahatsız olduğunu hepimiz merak ediyoruz. Sayın Özel'e soruyorum; Halep Kalesi'ne asılan al sancak CHP'ye niye dokunuyor. Hama'nın, Humus'un camilerinde Türkiye için yapılan dualar sizde neden hazımsızlık oluşturuyor? Emevi Camisi'nde kılınan namaza CHP'nin tepki göstermesinin sebebi nedir? 1 milyon evladını kaybetmiş Suriye halkıyla alıp veremediğiniz nedir? Haktan hukuktan dem vurmayı seviyorsunuz, niçin belediye başkanlarınızın hukuk tanımazlıklarına sesinizi çıkarmıyorsunuz? Açıkça ırkçılık yaptığını hukuku çiğnediğini itiraf eden başkanınızla ilgili bile açıklamanız olacak mı sayın Özel? Lafa gelince Atatürk'ün kurduğu partiyiz derler. Gazi'nin Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da verdiği mücadeleyi vermezler. Tek parti faşizmin oryantalist kodlarından kendilerini kurtaramadılar. Biz böyle bir zihniyete rağmen Türkiye'yi bu seviyelere taşıdık.

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

Bunlar sadece birer başlangıç çok daha iyi yerlerde olacağız. Hedeflerimizle aramıza kimsenin girmesine izin vermeyeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nı mutlaka inşa edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye vizyonumuzun gerçekleşmesi için çoğu gitmiş azı kalmıştır. Tarihi bir sorumluluk üstlendik. Dünyada kartların yeniden karıldığı dönemde ağır bir mesuliyetle karşı karşıyayız. Türkiye'yi güçlenerek çıkarmayacağız, asırlık hayallerimizi gerçeğe dönüştüreceğiz. Bu yolculukta rehavete kapılmak gibi lüksümüz yok. Gün bugündür diyerek daha fazla çalışmanızı bekliyorum.

Bu haber 869 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hakan Fidan'dan Türk devletlerine kritik çağrı! Yeni dönem Ankara'da başlayacak
Gündem

Hakan Fidan'dan Türk devletlerine kritik çağrı! Yeni dönem Ankara'da başlayacak

Dışişleri Bakanı Sayın Hakan Fidan, New York'ta düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Dışişleri Bakanları Konseyi Gayriresmi Toplantısı'na katıldı. Türk devletlerinin küresel ve bölgesel sınamalar karşısında yakın eşgüdüm içinde hareket etmesinin önemini vurgulayan Fidan, TDT'nin uluslararası alandaki etkinliğinin artırılmasına yönelik Türkiye'nin vizyonunu paylaştı.

Habervitrini9803 Görüntüleme
Mekke ittifakı Genelkurmay Başkanlarından acil toplantı..
Gündem

Mekke ittifakı Genelkurmay Başkanlarından acil toplantı..

Yemen'deki İran destekli Husilerin Suudi Arabistan'a yönelik saldırıları sürerken, Riyad yönetiminin yaptığı acil çağrının ardından Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan'ın genelkurmay başkanları Riyad'da bir araya geldi. Mekke Ortak Savunma Anlaşması kapsamında gerçekleştirilen toplantıya Türkiye adına Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu katıldı.

Habervitrini15043 Görüntüleme
100 bin kişiye aynı mesaj gitti, ülke ayağa kalktı
Gündem

100 bin kişiye aynı mesaj gitti, ülke ayağa kalktı

Yunan Genelkurmay Başkanlığı, gönderilen Özel Sevk Belgelerinin yedek askerlerin adres, yaş, uzmanlık ve diğer askeri bilgilerinin güncellenmesi kapsamında hazırlandığını duyurdu. Belgelerin gönderilmesi, kişilerin hemen birliğe çağrılacağı veya ülkede seferberlik ilan edildiği anlamına gelmiyor.

Habervitrini11210 Görüntüleme
Türk F-16'ları Rus uçakları için peş peşe havalandı
Gündem

Türk F-16'ları Rus uçakları için peş peşe havalandı

NATO'nun Baltık bölgesindeki hava devriyesinde birden fazla Rus askeri uçağı tespit edildi. Bunun üzerine NATO ve müttefik ülkelere ait Hızlı Reaksiyon Alarmı (QRA) unsurları havalanarak Rus uçaklarını teşhis etmek üzere harekete geçti.

Habervitrini11728 Görüntüleme