ERGENEKON'DA SERBEST BIRAKILAN SİSİ BU KEZ SAVCI ÖZ'E KENDİ GİTTİ
İSTANBUL - ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınarak savcılıkça serbest bırakılan ''Sisi'' lakaplı menajer Seyhan Soylu, savcılığa gelerek el konulan eşyasını istedi.
Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine özel otomobiliyle gelerek soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcılarından Zekeriya Öz ile görüşen Soylu, gazetecilerin görüşmeye ilişkin sorularını yanıtladı.
Savcı Öz'de özel bir evrakını unuttuğunu söyleyen Soylu, bununla el konulan bilgisayarı, CD'ler ve bazı evrakların kendisine iade edilmesini talep ettiğini kaydetti.
Soylu, savcı Öz'ün, kendisini serbest bıraktığı gün, zaman zaman bilgisine başvurabileceğini söylediğini, ona her zaman yardımcı olabileceğini belirttiğini ifade etti.
Hakkında çıkan haberleri de eleştiren Soylu, ''3 çocuk okutuyorum. Kaç kişi cesaret eder buraya gelmeye. Başım dik olarak geliyorum'' dedi.
Soylu, gözaltına alınmasının ardından kendisine çok iyi ve eşit davranılması nedeniyle Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz ve polislerle ilgili ön yargısının da değiştiğini söyledi.
Bayram tatilinden sonra özel eşyasının iade edileceğini kaydeden Soylu, ''Hiçbirimiz Ergenekon örgütünün üyesi değiliz. Ergenekon destanıyla gurur duyuyoruz'' dedi.
Seyhan Soylu, daha sonra adliyeden ayrıldı.