Spor
  • 27.10.2008 11:40

ERMAN TOROĞLU'NDAN İLGİNÇ YORUM...

Geçtiğimiz hafta Servet'in Trabzonspor'a elle attığı golü "kol böreği" olarak yorumlayan Erman Toroğlu, Milan Baros'un topu eliyle kontrol edip attığı golü de "pazı dolması" olarak yorumladı.
Eskişehirspor'un G.Saray’ı 4-2 yendiği maçta hakem Fırat Aydınus ve yardımcıları tartışma yarattı. Ancak Maraton’da Erman Toroğlu, Aydınus’un değil yardımcılarını hatalı buldu.
G.Saraylı oyuncuların 10 kişiyle hakemin üzerine yürümesine tepki gösteren Toroğlu, “Baros eliyle golü attığında Eskişehirliler çok centilmence itiraz etti. Ama G.Saraylılar’a bakın! Hepsi birden hakemin üzerine yürüdü. Yangın yapıyorlar. Oysa hakem hataları hep oluyor. Sen 3 metre ofsayttan golü atıp şampiyon olmadın mı?” diye sert şekilde tepki gösterdi.
İşte Toroğlu’nun Maraton'da 3 önemli pozisyon ve Ayhan’ın kırmızı kartı ile ilgili yaptığı çarpıcı değerlendirmeler şöyle:
DAKİKA 51: BAROS ’ELLE’
FIRAT Aydınus’un görme şansı çok zor. Bu pozisyonu %100 yardımcı görmeli. Nasıl göremezler onu anlamıyorum. Bu pozisyon pazı dolmasına geliyor.
Gol iptal edilmeli. Ayrıca Baros’un da topla elle oynadığı için sarı kart görmesi gerekiyor..
DK. 66: GOL NİZAMİ
KESİNLİKLE Ümit Karan’a çarpıp gol oluyor. Kaleci kabak gibi topu görüyor. Engelleme, perdeleme yok. Ofsayt hele hiç yok. Yardımcı Süleyman Özay bayrak kaldırsa ’devam’ ederdi. Israrla kaldırmadı.
(Toroğlu böyle söyledi ancak görüntülerde Süleyman Özay’ın bayrak kaldırdığı görülüyor) Yalnız ben 10 kişiyle hakemin üzerine yürünmesini anlamadım. Bu kadar yangın yapmaya gerek yok. G.Saraylı futbolcular yanlış yapıyor. Sen geçen sezonlarda 3 metre ofsayttan golü atıp şampiyon olmadın mı?

DK. 90+1: YOULA OFSAYTTA

TARTIŞMASIZ ofsayt. Hiç söze gerek yok. Youla topa vurulduğu anda önde.

Piero da 72 cm. olarak ofsayt gözüküyor. Süleyman Özay atlamış...

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:56

İLGİLİ HABERLER