Spor
  • 15.3.2021 13:17

Erol Bulut kovuluyor mu?

 Erol Bulut için karar günü...

Fenerbahçe'den son dakika haberleri peş peşe geliyor. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Erol Bulut'un kaderi bugün belli olacak. Fenerbahçe yönetiminden bazı isimler Erol Bulut'un gönderilmesini istiyor. Gözler Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a çevrildi. Öte yandan Gençlerbirliği'nin attığı ikinci golde maça damga vurdu. Öte yandan Erol Bulut, Cocu'dan kötü rekorunu egale etti.Erol Bulut'un geleceği belli olacak! Son dakika bilgileri geliyor... Süper Lig'in 30. haftası geride kalırken Fenerbahçe, kendi sahasında ligin dibindeki Gençlerbirliği'ne mağlup oldu. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, bu yolda ağır yara aldı. Sarı lacivertliler 21 sene sonra kendi sahasında Gençlerbirliği'ne yenildi. Fenerbahçe son dört maçta sahasında galip gelemedi.

YÖNETİMDEN BAZI İSİMLER EROL BULUT'UN GÖNDERİLMESİNİ İSTİYOR!

Erol Bulut, dün akşamki Gençlerbirliği maçının ardından hem içeride hem de dışarı da rekorlar kırdıklarını ifade etti. Kendilerine gelince VAR çizgilerinin bir başka çizildiğini vurgulayan Erol Bulut, eleştirilerin hedefi oldu. Erol Bulut'un Fenerbahçe'deki kaderi bugün belli olacak!

SON DAKİKA: Fenerbahçe'de Erol Bulut için karar günü! Yönetimden bazı kişiler gönderilmesini istiyor...

VAR 'OFSAYT YOK' DEDİ

Maçın 65. dakikasında G.Birliği'nin 2-1 öne geçtiği pozisyon için ofsayt tartışması yaşandı. Sağ kanattan hızlı hücuma çıkan Başkent ekibinde Candeias'ın ortasında Ayite ağları bulurken, pozisyon VAR'da incelemeye alındı. VAR odasından Mete Kalkavan yönetiminde gelen kararda, sağdan yapılan orta sırasında Szalai'nin ayağının ofsaytta olduğu gerekçesiyle Fenerbahçe'nin itirazları geçersiz sayıldı. Gol tabelaya yansırken sarı-lacivertli taraftarlar, sosyal medyada karara büyük tepki gösterdi. Kısa süre içinde binlerce mesaj paylaşıldı.

EROL BULUT'UN KRİTİK GÜNÜ!

Fenerbahçe'de yönetimden de bazı isimler Erol Bulut'un bir an önce gönderilmesini isterken gözler, başkan Ali Koç'a çevrildi.

GÖNÜL'ÜN 5. SAKATLIĞI

Fenerbahçe'nin 36 yaşındaki tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül, maçın ilk yarısında bacağından sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Yıldız futbolcu, 44. dakikada yerini Nazım Sangare'ye bıraktı. Gönül, bu sezon sarı-lacivertli takımda 5. sakatlığını yaşadı.

Daha önce kas sertliği nedeniyle 1, kasık probleminden dolayı 2, ayak bileği sakatlığı nedeniyle de 7 maç kaçırdı. Gökhan Gönül, geçtiğimiz sezon ise Beşiktaş'ta üç kez sakatlanmıştı.

Sarı-lacivertli takımın teknik patronu Erol Bulut, karşılaşma sonrası Kadıköy'de kaybettikleri puanlara vurgu yaparken, "Deplasmanda nasıl galibiyet rekoru kırıyorsak evimizde de mağlup gelerek rekor kırıyoruz" ifadelerini kullandı. Maça iyi başladıklarını ve gol bulduklarını belirten Bulut, "Rakip, kalemize neredeyse hiç gelmedi. Kendi kalemize attığımız bir gol vardı. Maçı kazanmak adına değişiklikler yaptık, 3-5-2'ye döndük. 'Daha baskılı ve dikine oynayalım' dedik. Birçok pozisyon da bulduk ama değerlendiremedik. Yediğimiz ikinci gol kesin ofsayt. Çizgiler bize farklı, rakiplere farklı çiziliyor..."

"Bize bu pozisyon olsaydı emin olun ofsayt verilirdi. Şampiyonluk yarışında ağır yara aldık. Ancak mücadelemizi hem saha içinde hem de dışında sürdüreceğiz. Önümüzde 10 maçlık süreç var. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Gelecek hafta oynayacağımız Beşiktaş derbisini kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Sonuna kadar şansımızı zorlayacağız" diye konuştu.

 

Güncellenme Tarihi : 15.3.2021 13:19

İLGİLİ HABERLER