Spor
  • 17.3.2021 10:30

Erol Bulut'tan istifa açıklaması!

Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi! Erol Bulut'tan istifa açıklaması!

Fenerbahçe'de son dakika... Pazar günü derbide Beşiktaş'la karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'tan çarpıcı istifa sözleri geldi. Başkan Ali Koç ise flaş bir karara imza attı. Sarı-Lacivertliler'de transfer konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Pazar günü oynayacağı Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Erol Bulut'tan çarpıcı istifa açıklaması gelirken, Başkan Ali Koç ise flaş bir karara imza attı.

 İSTİFA AÇIKLAMASI

Takımın kötü gidişi nedeniyle Fenerbahçe ile bağları kopma noktasına gelen teknik direktör Erol Bulut, gözünü tamamen pazar günü Beşiktaş ile oynayacakları maça çevirdi.

 Derbinin son şansı olacağı konuşulan 46 yaşındaki çalıştırıcının Sarı-Lacivertli yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Bu takım Beşiktaş'ı yener ve tekrar şampiyonluk havasına girer" dediği öğrenildi.

Kendisine güvendiğini belirten Bulut'un, "İstifa etmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Fenerbahçe kötü futbol oynamıyor.

İstatistikler de beni destekliyor. Sadece gol sorununu çözmemiz lazım" ifadesini kullandığı kaydedildi.

 ALİ KOÇ, EROL BULUT'LA GÖRÜŞECEK

Bu arada Başkan Ali Koç'un bugün Erol Bulut ile bir görüşme yapacağı bildirildi.

 EVDE 22 PUAN KAYIP

Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde Süper Lig'de iç sahada oynadığı 15 maçta, 7 galibiyet, 6 yenilgi, 2 beraberlik alarak 22 puan kaybetti. (Sabah)

 

 

Güncellenme Tarihi : 17.3.2021 10:34

İLGİLİ HABERLER