Spor
  • 2.7.2009 00:05

ERSEN MARTİN YİĞİDO OLDU!..

Sivasspor, geçen sezon İspanya'nın Recreativo Huelva takımında forma giyen golcü futbolcu Ersen Martin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.


Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın İstanbul Kozyatağı'ndaki ofisinde gerçekleştirilen imza töreninde tecrübeli golcü futbolcu Ersen Martin, kendisini 2 yıllığına Sivassporlu yapan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme turundan başlayacaklarını hatırlatarak, "Bunun için de takımı güçlendirme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Forvet mevkiinde eksikliğimiz olduğunu düşünüyorduk ve bu mevkide kendisini ispat etmiş Ersen Martin'i kadromuza kattık. Ersen Martin'in takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Sivasspor olarak önümüzdeki birkaç gün içinde transferi tamamlayacağız. Şu anda birkaç oyuncuyla görüşlerimiz sürüyor. Hollanda kampına tam takım olarak gitmeyi planlıyoruz" diye konuştu.


İspanya'da 2 yıl süren futbol hayatının ardından hedefleri olan ve zirveyi zorlayan Sivasspor'a geldiğini ifade eden golcü futbolcu Ersen Martin ise, "Sivasspor'da başarılı olacağıma inanıyorum. Başka kulüplerden de teklif aldım, fakat tercihim Sivasspor oldu. Sivasspor'un Avrupa kupalarında mücadele etmesi ve teknik direktör Bülent Uygun faktörü benim bu yönde karar almamda yardımcı oldu" dedi.


İmza töreni sonrası Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz ile Ersen Martin, basın mensuplarına birlikte poz verdiler.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER