Spor
  • 13.10.2005 00:07

ERZİK: ''TERİM, OYUNU LEHİMİZE DÖNDÜRDÜ''

TİRAN - UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, (A) Milli Futbol Takımı'nın başarılı bir döneme girdiğini belirterek, ''Bu akşam, galibiyetten başka bir sonuç düşünmemiştim'' dedi.
     Oyunun başında futbolcularda biraz gerilim ve heyecan olduğunu ifade eden Erzik, ''Ancak ikinci yarıda Fatih Terim, yaptığı değişikliklerle oyunu lehimize döndürdü. Golü bulduktan sonra fark 2-3 olabilirdi, ancak istediğimiz sonucu elde ettik'' diye konuştu.
     Play-off'ta rakibin kim olacağının çok fazla önemi olmadığını vurgulayan Erzik, şunları söyledi:
     ''Milli Takım yakaladığı bu çizgiyi devam ettirirse play-off'u geçecektir. Almanya'ya gitmeyi herkes istiyor. Almanya'nın kendisi de Türkiye'nin orada olmasını istiyor. Çünkü dünya üçüncüsü Türkiye finallere katıldığı zaman, turnuvaya hem renk katacak hem de ekonomik açıdan iyi olacak. Herkesin ortak isteği budur.''
     Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı ise çok mutlu olduğunu vurgulayarak, ''Haklı bir galibiyet aldık. Play-off'ta da aynı başarıyı göstereceğimize inanıyorum. Maçta taktik savaşı vardı. Devre arasında Terim'in yaptığı değişikliklerle ikinci yarıda daha iyi oynadık ve kazandık'' diye konuştu.
     Levent Bıçakcı, Türkiye'de yapılacak baraj maçının büyük olasılıkla Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacağını söyledi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:55

İLGİLİ HABERLER