Spor
  • 29.4.2010 12:59

ES ES'LER F.BAHÇE'YE BİLENİYOR!

OKTAY ÖZDEN - HALUK ÖZDEN/ESKİŞEHİR

Eskişehir Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçen haftaki Trabzonspor maçını son saniyelerde attıkları golle 1-0 kazanmayı bildiklerini hatırlattı. Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçına da hazır olduklarını belirterek, "Bizim de hedefimiz var. Biz ilk 5'i hedefliyoruz.

Onun için mutlaka bu maçtan iyi bir şekilde ayrılmamız gerekiyor. Her şeyden önce bizim kalan maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Ondan sonra da rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Futbolculara ligin bitmediğini, kritik maçlar oynayacağımızı anlattık.

Bütün düşüncemiz kalan maçlarımızdan iyi neticelerle ayrılıp, ligi iyi bir yerde bitirmek. Fenerbahçe maçında bize yakışan mücadeleyi sergileyeceğiz. Bir korku, endişe taşımıyoruz. Fenerbahçe karşısında büyük bir atmosferde oynayacağımızı biliyoruz.

Ama biz daha önce böyle maçlardan alnımızın akıyla çıktık. Fenerbahçe maçından iyi bir neticeyle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Çalımbay, takımda sakatlar Bülent Ertuğrul, Jaycee, Caner, Veysel, Serdar ve izinli Vucko dışında eksik bulunmadığını sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER