Asayiş
  • 4.12.2012 15:43

Eşi evi terkedince böyle intihara kalkıştı

KONYA'da işsiz, 34 yaşındaki amazan T., 14 ay önce evi terk eden ve boşanma davası süren 30 yaşındaki eşi Hacer T.'nin dönmesi için tek katlı müstakil evin bahçesinde av tüfeğini çenesine dayayarak intihara kalkışı. Ramazan T., psikolog eşliğinde yaklaşık 3 saat süren çalışma sonucu ikna edilerek, intihar etmekten vazgeçirildi.

Daha önce çeşitli fabrikalarda işçi olarak çalışan, yaklaşık 2 aydan bu yana işsiz olan ve babasının yanında kalan Ramazan T., tek katlı müstakil evin bahçesinde, av tüfeğini çenesine dayayarak intihara kalkıştı. Durumu fark eden ailesi, polise haber verdi. Ramazan T., kendisini ikna etmek isteyen polise, "Eşim 14 ay önce 7 yaşındaki oğlum M.T.'yi de yanına alıp evi terk etti ve bir daha dönmedi. Açtığı boşanma davası halen sürüyor. Ben de yaklaşık 2 aydır işsizim. 2 aydır oğlumu göremiyorum. Eşim ve çocuğumun geri gelmesini istiyorum" dedi.

İkna olmayan Ramazan T., av tüfeği çenesine dayalı halde bahçedeki kömürlüğün içine girdi. Polis, Ramazan T.'yi ikna edebilmek için psikolog çağırdı. Ramazan T., psikolog eşliğinde yaklaşık 3 saat süren çalışma sonucu ikna edildi. Yaklaşık 20 bin TL banka kredisi borcu olduğu öne sürülen Ramazan T., sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:44

İLGİLİ HABERLER