Asayiş
  • 4.4.2024 17:51

Eşini benzin döküp yakmıştı: 6 yaşındaki oğulları vahşeti anlattı!

Muğla'da Mehmet Emin Ata Çoban, eşi Figen Çoban'ı benzin döküp yakarak katletti. Kan donduran cinayetin ardından tutuklanan Mehmet Emin Ata Çoban, müebbet hapse mahkum edildi. Kardeşi Süleyman Çoban'a ise yardım ve yataklıktan 17 yıl hapis cezası verildi. Vahşeti anlatan çiftin 6 yaşındaki çocuklarının sözleri ise yüreklere işledi: Annemi babamı yaktı!
 

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde Yeşilbağcılar Mahallesi Dağdibi mevkiinden 21 Ocak'ta 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan Süleyman Çoban, yengesi Figen Çoban'ın öldüğünü belirtip, ihbarda bulundu. Üzerine benzin döküp, kendini ateşe verdiği belirtilen 3 çocuk annesi Çoban'ın cesedi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Eşini benzin döküp yakmıştı: 6 yaşındaki oğulları vahşeti tek tek anlattı!Jandarma, Figen Çoban'ın eşi Mehmet Emin Ata Çoban ile kayınbiraderi Süleyman Çoban'ı gözaltına aldı. İki kardeş, 22 Ocak'ta yurt dışına çıkış yasağı konulup, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheli görülen ölüme ilişkin araştırmasını sürdüren jandarma, bu kez Mehmet Emin Ata Çoban, Süleyman Çoban, anne Hatice Çoban ve komşuları Vahit Sarı'yı gözaltına aldı. 3 şüpheli, 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı, Sarı ise adli kontrol şartı ile salıverildi.

Güncellenme Tarihi : 4.4.2024 17:52

İLGİLİ HABERLER