Asayiş
  • 15.1.2014 12:37

Eşini canını yakmak isterken öldürmüş

Oto tamircisi Okman Ö., 14 bin lira borç için kendisini tehdit ettiğini iddia ettiği 49 yaşındaki Kuttis Y. ile 24 Kasım 2013'de görüşmek için buluştu. Dini nikahlı eşi Sibel D.'yi (39) Kuttis Y.'nin yanında görünce çıldıran Okman Ö., Sibel D. ile sevgilisi olduğu ileri sürülen Kuttis Y.'yi bıçakla öldürdü, 45 yaşındaki Sena N.'yi ise yaraladı. Olaydan sonra teslim olan Okman Ö., Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. İki kez müebbet hapis ve 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle cezalandırılması istenen şahıs, Kuttis Y.'nin kendisini 14 bin lira borç için ölümle tehdit ettiğini iddia etti. Okman Ö., çifte cinayeti nasıl işlediğini ise şöyle anlattı:
"Kuttis'e 4 bin lirayı ödeyeceğimi söyledim. 10 bin lirayı da Sibel kendisinden almış. Sibel ile yakınlık kurmuştu. 'Kim aldıysa o ödesin' dedim. 'Hepsini ödeyeceksin' diyerek buluşma teklif etti. 'İnceldiği yerden kopsun' diyerek buluşma yerine gittim. Sibel de oradaydı. Çılgına döndüm. Araca binmesini söyledim. Binmek istemedi. Kuttis, 'ne istiyorsun? Karın benim oldu. Parayı ödeyeceksin' diyerek üzerime geldi. Sena da 'karından ne istiyorsun' diye konuşunca çıldırdım. Önce Sibel canımı acıttığı için onun canını acıtmak istedim. Amacım öldürmek değildi. Sena ile boğuşurken bıçağı ona salladım. Kuttis beni yumruklayınca bıçağı ona doğru savurdum. Sonra tekrar Sibel'e döndüm. 'Yeter Okman' deyince bıraktım."
Olayda yaralanan Sena N. ise, sanığın anlattıklarını yalanlayarak şikayetçi oldu. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:28

İLGİLİ HABERLER