Asayiş
  • 31.8.2013 00:09

Eşini kesecekti evi ateşe verdi

MANİSA’nın Turgutlu İlçesi’nde, tartıştığı eşi 51 yaşındaki Sultan Y. ile karakolluk olan 52 yaşındaki Adem Y., iddiaya göre baltayla eve geldi. Adem Y., eşini bulamayınca evi ateşe verdi. Adem Y. kaçarken geceyi kızının evinde geçiren Sultan Y., ölümden döndü.

Olay, Turgutlu İlçesi Özyurt Mahallesi Kocatepe Sokak’ta bugün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Daha önce de eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle savcılık tarafından uzaklaştırma cezası alan Adem Y., dün akşam saatlerinde iddiaya göre kendisini kıskanan eşi Sultan Y. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine karı- koca polis merkezine gidip birbirlerinden şikayetçi oldu. İfade veren çift karakoldan ayrıldı. Eve gitmeyen Sultan Y., geceyi geçirmek üzere başka yerde oturan kızının yanına gitti.

EŞİNİ BULAMAYINCA EVİ ATEŞE VERDİ

Karakoldan ayrıldıktan sonra iddiaya göre, Adem Y., elinde baltayla evine gelip eşini aradı. Eşini evde göremeyen Adem Y., daha sonra ayrıldı. Sabah saatlerinde eve tekrar gelen Adem Y., yine eşini göremedi, bu kez yere benzin döküp evi ateşe verdi, ardından da koşarak kaçtı. Alevleri görenler, durumu polis ve itfaye ekiplerine bildirdi. Komşularının haber vermesi üzerine evine gelen Sultan Y. ise yangını görünce gözyaşlarına boğuldu. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, evde büyük çaplı maddi hasar oluştu.

'ÖLÜMDEN DÖNDÜM'

Polis, kaçan Adem Y.’nin yakalanması için çalışma başlattı, komşuları ise Sultan Y.’yi teselli etti. Ölümden döndüğünü belirten Sultan Y., "Dün gece kavga ettik ve karakola gittik. Karakoldan sonra kızımın evine gittim. Dün gece evi baltayla basmış, evde olmadığım için öldürülmekten kurtuldum. Bugün de bu olayı başıma getirdi" diye konuştu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdüğü bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:23

İLGİLİ HABERLER