Gündem
  • 17.11.2023 13:44

Eşini öldüren yasak aşkının Google araması şoke etti!

Tüyler ürperten olay Bursa'da yaşanmıştı. Recep Arı, kayıplara karışmıştı. 6 gün sonra ise ormanda cesedine ulaşıldı. Onu 9 kurşunla öldüren kişi ise karısının sevgilisi çıktı. Katilin Google araması herkesi şaşırttı. Genç kadın ise 'Önce kocam beni aldattı' ifadelerini kullandı. İşte korkunç vahşetin detayları

Korkunç olay 24 Şubat'ta Bursa Kestel'de yaşandı. Recep Arı, karısıyla tartıştı. Sonra da tüfeğini alıp evden ayrıldı. Kamyonetine binip yola çıktı. Ancak bir daha kendisinden haber alınamadı. Jandarmaya kayıp başvurusu yapıldı.Ekipler, 6 km ilerideki ormanda cansız bedeniyle karşılaştı. Recep Arı'nın, başından ve vücudundan 9 kurşunla vurulup öldürüldüğü anlaşıldı. Arı'nın eşi S.A. ile arkadaşı Kadir Ilgız'ı gözaltına aldı.

Ilgız, suçunu itiraf etti. S.A. ile ilişkisi olduğunu söyledi. Yasak aşkı öğrenen Recep Arı ile kavga ettiklerini ve onu öldürdüğünü belirtti. Karısı S.A., suçsuz olduğunu iddia etti.

"Eşim bir gece eve alkollü geldi. Cep telefonunu parmak iziyle açtım ve yeğeniyle uygunsuz mesajlarını gördüm. Kendisine, 'Bunlar nedir?' diye sorduğumda beni dövmeye başladı. Beni, 'Aileme söylersen seni öldürürüm' diyerek tehdit etti.

Önce kocam beni aldattı! Eşini öldüren yasak aşkının Google araması şoke etti!Kadir bizim bahçemizde çalışıp eşime yardım ediyordu. Beni üzgün gördüğü zaman oturur dertleşirdik. Aramızda ilişki yaşanmadı. Eğer eşim benim uygunsuz mesajlarımı görseydi tavana değil, kafama sıkardı. Kadir'in, Recep'i öldürdüğünü bilmiyordum, ben her şeyi jandarmadan öğrendim. Ertesi gün Kadir'i aradım ve Recep'in kayıp olduğunu söyledim. Kadir, bana bilgisi olmadığını söyledi" dedi.

Ilgız'ın cinayette sonra Google'da 'Eldeki barut izi kaç günde çıkar?' diye arama yaptığı ortaya çıktı. S.A.'nın ise tutuksuz yargılanmasına karar veren mahkeme davayı erteledi.
 

Güncellenme Tarihi : 17.11.2023 13:49

İLGİLİ HABERLER