Yaşam
  • 31.1.2024 13:00

Eski Türkiye Güzeli Şevval Şahin Suudi Arabistan'da dekolte kıyafetle gittiği restorandan kovuldu

Eski Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Suudi Arabistan'da restorandan kovuldu

Eski Miss Turkey yıldızı Şevval Şahin, Suudi Arabistan'ın Riyad kentindeki bir restorana ziyareti sırasında dekolteli kıyafetler giydiği için internette eleştirildi. 

Yıldızın, sosyal medya platformlarında büyük heyecana neden olan göğüs dekoltesi de dahil olmak üzere cildinin çeşitli bölgelerini açığa çıkaran dar bir tulum giydiği görüldü ve daha sonra yukarıda belirtildiği gibi Riyad'daki restorana erişimi engellendi. 

Kıyafetinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan birçok kullanıcı, Şevval Şahin'in kıyafetinin "fazla cesur" olduğunu ve "Nerede olursa olsun ülkenin geleneklerine saygı duyması gerektiğini" belirtti. Daha sonra, açık kıyafeti için özür dileyen bir paylaşım yaptı ve kendisini "Abaya" ile örten bir fotoğraf çekti, ancak insanların dediği gibi, "kendini bir abaya ile örtmek hatadan muaf değildir" dediği gibi hasar çoktan verilmişti. 

Bir kullanıcı Şevval'in Instagram paylaşımına Arapça olarak "Şimdi bu tarz kıyafetlerle geliyorsun ama yine de seni dışarı atmalarına şaşırdın mı?" diye  yazdı.

Yıldız, şöyle devam etti:

"Arkadaşlar elbette bu kıyafetlerle sokakta dolaşmıyoruz. Bir restorana ya da bir etkinliğe gittiğimizde ferace gibi bir şey giyip çıkarıyoruz. Şunu burada açıklığa kavuşturayım."

2018 Miss Turkey yarışmasına katılan 24 yaşındaki Şevval Şahin, 20 finalist arasından birinci olarak Miss World 2018'de Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. Finallere kalamasa da Şahin, modellik kariyerine başarılı bir şekilde devam etti. deneyimine ve çarpıcı özelliklerine.

Güncellenme Tarihi : 1.2.2024 00:33

İLGİLİ HABERLER