Spor
  • 27.2.2023 16:41

Eski yıldız bedavaya Galatasaray'a dönüyor!

Galatasaray transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından lider Galatasaray, transfer için de yoğun mesaisini sürdürüyor. Sarı-kırmızılılarda Bafetimbi Gomis, sezon sonunda futbolu bırakacağına dair iddialara yanıt verirken, Pisa'da kiralık oynayan Olimpiu Morutan'ın geleceğiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmıştı. Galatasaray, transferde sürpriz bir hamle de yaparak dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, eski yıldızını yeniden transfer edecek.

 Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından lider Galatasaray, transfer için de yoğun mesaisini sürdürüyor. Sarı-kırmızılılarda Bafetimbi Gomis, sezon sonunda futbolu bırakacağına dair iddialara yanıt verirken, Pisa'da kiralık oynayan Olimpiu Morutan'ın geleceğiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmıştı. Galatasaray, transferde sürpriz bir hamle de yaparak dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, eski yıldızını yeniden transfer edecek.

Asrın deprem felaketi nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da kamp yaparak değerlendiren Süper Lig lideri Galatasaray, transfer çalışmalarına da devam ediyor.

GOMIS NOKTAYI KOYDU: BIRAKMIYORUM

Sarı-kırmızılıların tecrübeli golcüsü Bafetimbi Gomis, sezon sonunda futbolu bırakacağına yönelik çıkan haberleri yalanlamıştı.Bu sezon 20 maçta 10 gol atıp 3 de asist yapan ve yıllık 1.7 milyon Euro kazanan Fransız oyuncu, "Kazanılacak bir şampiyonluk, atılacak çok gol, kazanılacak çok maç var. Futbolu sezon sonu bırakmak gibi bir düşüncem yok" ifadelerini kullanmıştı.

Geçen sezon ara transfer döneminde sarı-kırmızılılara gelen Barcelona forması giyen İspanyol kaleci Inaki Pena, tekrardan Aslan'ın radarına girdi.

BONSERVİSSİZ GELEBİLİR

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Pena, düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor.Galatasaray, İnaki Pena için temaslarını sürdürürkün, İspanyol oyuncuyu sezon sonunda bonservissiz bir şekilde kadrosuna katabilme ihtimali bulunuyor.

SÖZLEŞMEYİ KABUL ETMEYECEK

Katalan ekibi, yeni bir kontrat teklif etse dahi Pena, Barcelona'dan ayrılıp daha fazla forma şansı bulacağı bir yere gitmek istiyor.23 yaşındaki eldiven, Barcelona'da as kaleci Ter Stegen'in formda olmasından dolayı 3 maçta oynayabildi.

 

Güncellenme Tarihi : 27.2.2023 16:46

İLGİLİ HABERLER