Asayiş
  • 28.2.2015 13:23

Esnaf gaspçıyı dayak manyağı yaptı

Esnafa yakalanan gaspçı, linç girişiminden otele sığınarak kurtuldu
Fatih'te bir kişiyi gasp etmek istedikleri öne sürülen 2 şüpheliden birini yakalayan çevre esnafı zanlıyı linç etmek istedi. Bir otele sığınan şüpheliyi linçten vatandaşlar ve polis ekipleri kurtardı.

Esnafa yakalanan gaspçı, linç girişiminden otele sığınarak kurtuldu esnaf,genç,linç edilme

Olay, Arpa Emini Mahallesi Topkapı Kaleiçi semtinde dün 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir kişinin elindeki cep telefonunu gasp etmek isteyen iki şüpheliyi gören çevre esnafı olaya müdahale etti. Fark edildiklerini anlayan iki şüpheli yakalanmamak için kaçmaya başladı. Şüphelilerden biri izini kaybettirmeyi başarırken, diğer şüpheli çevre esnafı tarafından önce darp edildi ardından aralarında kovalamaca başladı.

ÖNCE OTELE SONRA POLİSE SIĞINDI
Başından ve belinden kesici aletle yaralı vaziyette kaçmaya başlayan şüpheli bir otele sığındı. Bu sırada otele kadar koşan esnaf otele girmek istedi. Öfkeli iki esnafın otele girmesi görevliler ve çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle engellendi. Durumun sakinleşmesi için bir süre otelde tutulan şüpheli polis geldikten sonra ekip otosuna bindirildi. Şüpheli ekip otosuna götürülürken de zaman zaman gergin anlar yaşandı. Ardından şüpheli ile öfkeli iki esnaf ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:52

İLGİLİ HABERLER