Gündem
  • 25.8.2022 23:01

Esnaftan Akşener'e şok Kılıçdaroğlu çıkışı!

Esnaftan Akşener'e şok Kılıçdaroğlu çıkışı! "İlle de aday olursa..."

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Cumhurbaşkanlığı adayını merak ettiklerini söyleyen bir esnaf Akşener’e, “İlle de Kılıçdaroğlu olursa gidip oy bile kullanmam açık açık. Bugüne kadar bu iktidarı kim ayakta tuttu biliyorsunuz yani. CHP'nin muhalefeti sıfır" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sultangazi, Arnavutköy ve Silivri'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sultangazi'de esnafın hatırını soran Akşener, girdiği dükkanlardan alışveriş yaptı, yanına gelen vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Ziyarette, ittifaktan umutlu olduğunu söyleyen bir esnaf, cumhurbaşkanlığı adayını merak ettiklerini belirtti. Akşener ise, "Ben de merak ediyorum dermişim" yanıtını verdi.

Silivri'de esnaf ziyaretlerini sürdüren Akşener'e girdiği dükkanda bir esnaf, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda, "O olursa biraz zor bu iş. Olacak gibi gözükmüyor. Siz de biliyorsunuzdur. İlle de Kılıçdaroğlu olursa gidip oy bile kullanmam açık açık. Bugüne kadar bu iktidarı kim ayakta tuttu biliyorsunuz yani. CHP'nin muhalefeti sıfır" dedi.

Esnafa böyle yapmaması gerektiğini söyleyen Akşener, "Kesin CHP'li. CHP'liler böyle yapıyor seçmen olarak" ifadelerini kullandı.

CHP'li olmadığını söyleyen esnaf, "Eskiden MHP'liydim. Bebelikten yetiştik. İki seçimdir size veriyorum. Bu seçimde yine size vereceğim. Ortak aday o çıkarsa hiç gitmem" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.8.2022 23:10

İLGİLİ HABERLER