
ET BU KADAR PAHALILAŞINCA… LÜKS OTOMOBİLLE KASAP SOYDULAR!
Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı beldesinde 31 yaşındaki Yılmaz Bayram'a ait kasap dükkanında ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. Sabah 05.00 sıralarında dükkanın önüne gelen iki hırsız, ellerindeki eldivenlerle hırsızlık olayını gerçekleştirdi.
Dükkanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise lüks bir otomobille dükkanın önüne gelen iki hırsız, kasap dükkanının kapısını tornavida ile açarak dükkana girdi. Kasap dükkanından maliyeti yaklaşık 7 bin TL'yi bulan etleri arabaya yükleyen hırsızlar, dükkanın kapısını kapatıp hızlıca olay yerinde uzaklaşıyor. Toplam dört dakika süren olay ise dükkanın 3 farklı açıdaki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Etlerin çalındığını fark eden dükkan sahibi Yılmaz Bayram ise, olayın şaşkınlığını üzerinden atamadı. Polis ise güvenlik kameralarından hırsızlara ulaşmaya çalışırken dükkan sahibi Yılmaz Bayram, hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi. Bayram, "Sanki anahtarla açmış gibi içeriye girmişler. Etlerin kancalarını bile çalmışlar. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Son model arabada hırsız olacağını kimse tahmin etmez. 4 dakika içinde dükkanı boşaltmış" dedi.