Yaşam
  • 28.10.2005 00:07

ETME BULMA DÜNYASI!.. BU KEZ GÖKHAN'IN ÇIRILÇIPLAK RESMİNİ ÇEKTİLER

Manken Gamze Özçelik'e tecavüz ettiği ve bu görüntüleri internet aracılığıyla yaydığı iddia edilen ve vücudunun fotoğraflarının çekilmesi için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen eski basketbolcu Gökhan Demirkol, mahkeme kararına karşı çıkınca gözaltına alındı.


Bir üst mahkemenin dün verilen kararı bozması üzerine Gökhan Demirkol, bugün de polisler eşliğinde Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Görevliler, söz konusu görüntülerdeki şahısla karşılaştırılmak üzere Demirkol'un vücudunun fotoğraflarını çekmek istedi. Avukatı Cihan Aydın ile de görüşen Demirkol, fotoğraflarının çekilmesine izin vermedi. Bunun üzerine polis, Gökhan Demirkol'u gözaltına aldı. Alınan mahkeme kararı gereği Gökhan Demirkol'un Olay Yeri İnceleme Şubesi'nde vücut fotoğraflarının çekildiği öğrenildi.
Geceyi Emniyet Müdürlüğü'nde geçirecek olan Demirkol, akşam saatlerinde polis eşliğinde sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü. Avukatı Ömer Yeşilyurt da Demirkol'la birlikte emniyetten çıktı. Demirkol, sağlık kontrolüne götürülürken herhangi bir açıklama yapmadı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:47

İLGİLİ HABERLER