Spor
  • 30.7.2008 05:35

ETO'O AŞKI BİTMİYOR!..

Diariosport Gazetesi, teknik direktör Aragones'in kollarını açıp Eto'o'yu beklediğini yazarken Sarı-Lacivertliler'in Barcelona'dan ayrılacak olan tecrübeli golcüye ilgisinin sürdüğü iddia edildi.
Sezon başından beri Fenerbahçe yönetiminin hayallerini süsleyen Samuel Eto'o yeniden gündemde... İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Diariosport, Sarı-Lacivertliler'in Kamerunlu yıldızdan ret yanıtı almasına rağmen özellikle Aragones'in transfer için ısrarını sürdürdüğünü yazdı. Gazete haberini, "Aragones kollarını açmış onu Fenerbahçe'ye bekliyor" manşetiyle verirken, "Eto'o'nun Barcelona'dan ayrılması artık kesin. Kamerunlu'nun olası yeni adresleri arasında İstanbul da var" ifadesini kullandı.
YÖNETİMİN 3 ALTERNATİFİ VAR
Öte yandan Kezman'ın dünkü açıklamalarının ardından F.Bahçe'de kalmasının imkansız hale gelmesi yönetimi harekete geçirdi. Forvet transferi için çalışmalarını gizliden gizliye sürdüren Sarı-Lacivertliler, Sırp yıldızı bir an önce gönderip kadroya yeni bir golcü katmak istiyor. Şartları çok ağır da olsa Eto'o için temaslarını kesmeyen Fenerbahçe, Zaragoza'lı Oliveira, Lyon'lu Fred ve Aston Villa'lı Carew'le ilgileniyor. Yönetim, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçına kadar transferi bitirmek istiyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:29

İLGİLİ HABERLER