Ev sahibi kiracılarını dövdü

2 dk okuma
Ev sahibi kiracılarını dövdü

Hızlı Özet

Gülhayat Ç., dairenin satıldığını öğrendikten sonra ev aradığını belirterek "Ev ararken işten bile çıkarıldım. Saatlerine yetişemiyorduk. Çok zor durumdayım. Her gün eve gelip tehdit ve hakaret ediyordu. Yaklaşık 2 aydır elektrik ve suyumuz yok. Komşularda telefonumu şarj edip, çamaşırlarımızı yıkıyoruz.






İstanbul Fatih'te Gülhayat Ç. ve oğlu Mert, evini boşaltmalarını isteyen ev sahiplerinin saldırısına uğradığını iddia etti. Kiracı Gülhayat Ç. (44), "Ev bulduğumuzda çıkacağımızı söyledik, kabul etmedi. Ev sahibi 1.5 ay önce dairenin elektrik ve suyunu kesti. Geçtiğimiz gün evimize gelip oğluma saldırdı" dedi. Ev sahibi ise, "Asıl mağdur olan biziz. Kira kontratı yok, elektrik ve suyu kaçak kullanıyor. Binaya zarar verip, sanki bunların suçlusu bizmişiz, hanesine tecavüz etmişiz gibi ithamlarda bulunuyor" diye konuştu.



Gülhayat Ç., 2021 yılı Nisan ayında taşındığı Fatih Zeyrek Mahallesi'ndeki evini, haziran ayında satın alan Ramazan Ergenlioğlu'nun evi tahliye etmesi için zorladığını, kendisine ve 17 yaşındaki oğluna saldırdığını ileri sürdü. Gülhayat Ç., Ergenlioğlu'nun yaklaşık 2 ay önce dairenin elektrik ve suyunu kestirdiğini, önceki gün de eve gelerek kendisine ve oğlu Mert Y.'ye saldırdığı iddia etti. Gülhayat Ç., ev sahibinin oğlu Mert Y.'nin boğazını sıkıp, kafasını duvara vurduğunu, bağırarak yardım istemesi üzerine kaçtığını öne sürdü. Gülhayat Ç. oğlunu hastaneye götürerek darp raporu aldığını ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu da söyledi.



"ARTIK YAŞAMAK İSTEMİYORUM"



Gülhayat Ç., dairenin satıldığını öğrendikten sonra ev aradığını belirterek "Ev ararken işten bile çıkarıldım. Saatlerine yetişemiyorduk. Çok zor durumdayım. Her gün eve gelip tehdit ve hakaret ediyordu. Yaklaşık 2 aydır elektrik ve suyumuz yok. Komşularda telefonumu şarj edip, çamaşırlarımızı yıkıyoruz.



Camiden su taşımaktan artık utanıyorum. İstanbul'un göbeğinde bize mağara hayatı yaşatıyorlar. Terasa girip eşyaları kırıyorlar. Elektriği bağlatıyoruz evi toplayalım diye, sabah gelip tekrar kesiyorlar. Ev arıyoruz bulamıyoruz. Nefes aldırmıyorlar" dedi. Yüzde 45 engelli olduğunu ve oğluna bakabilmek için mücadele ettiğini söyleyen Gülhayat Ç., "Oğlumu darbettikten sonra asla uzlaşmayı düşünmüyorum. Hayatı zindan ettiler. Yaşamaktan bile yoruldum artık yaşamak istemiyorum" diye konuştu.



"HER ŞEYİ YAPABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM"



Yaşadıklarından sonra ev sahibinin her şeyi yapabileceğini düşündüğünü dile getiren Gülhayat Ç., "İnsanlar çok gaddar olmuşlar. Yardım etmek yerine daha da zor duruma sokuyorlar. Bu adamın cezasını çekmesini istiyorum. Geri dönüşüm kağıdından yapılan kapılar vardı, durmadan kırılıyordu zaten.



"ASIL MAĞDUR BİZİZ"



Ev sahibi Ramazan Ergenlioğlu, hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini belirtti. Uluslararası Turizm yatırım danışmanlık şirketi sahibi olduğunu, İstanbul'da yaklaşık 60-70 konutları olduğunu ifade eden Ergenlioğlu "Binayı alalı 3.5 buçuk ay oldu. Tadilat işlemimize başladık ama, hanımefendinin suçlamalarından dolayı yapamadık. Elektrik ve su kaçak kullanılıyor, ihbarlarda bulunuldu. Şu an zaten yasal olarak bir süreç devam ediyor. En son camı kırmışlar, orada yaşanacak bir durum yok. Bize ağır ithamlarda, suçlamalarda bulunuluyor. Ben İzmir'deyken büyük suçlamalarla karşılaştım. Kendisi iftira edip, evden ayrılmak için 500 bin lira gibi yüksek bir meblağda talepte bulundu" dedi.



 




Bu haber 751 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 4 belediye başkanı daha AK Parti'ye katıldı!
Gündem
#Cumhurbaşkanı Erdoğan#AK Parti#AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu

4 belediye başkanı daha AK Parti'ye katıldı!

Son dakika haberler - AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. AK Parti Genel Merkezi Konferans Salonu'nda saat 17.15'te başlayan basına kapalı toplantının ardından, AK Parti saflarına katılan 4 belediye başkanı için rozet takma töreni...

Habervitrini12199 Görüntüleme
Foça Belediye Başkanı Saniye Fıçı AK Parti'ye katıldı
Gündem

Foça Belediye Başkanı Saniye Fıçı AK Parti'ye katıldı

AK Parti'ye geçeceği iddia edilen Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, AK Parti'nin kadın belediye başkanları buluşmasına katıldı. Fıçı'nın AK Parti'ye geçtiği böylece kesinleşmiş oldu.

Habervitrini11893 Görüntüleme
MSB'den Avrupa'ya Kıbrıs tepkisi: Tarihi gerçekleri çarpıtan iddiaları reddediyoruz
Gündem

MSB'den Avrupa'ya Kıbrıs tepkisi: Tarihi gerçekleri çarpıtan iddiaları reddediyoruz

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Avrupa Parlamentosu'na Kıbrıs tepkisi geldi. Açıklamada "Avrupa Parlamentosu'nda Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef alan sözde bir anıt projesine kaynak ayrılmasının tavsiye edilmesi, tarihi gerçekleri çarpıtmaya yönelik taraflı yaklaşımın yeni bir örneğidir" ifadeleri yer aldı.

Habervitrini14084 Görüntüleme
AB ülkelerine iltica başvuruları yılın ilk yarısında 2021'den bu yana en düşük seviyede
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

AB ülkelerine iltica başvuruları yılın ilk yarısında 2021'den bu yana en düşük seviyede

Avrupa Birliği (AB) ülkelerine iltica başvuruları, 2026'nın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17 azalarak 332 bine gerilerken, 2021'den bu yana en düşük seviye kaydedildi. | Anadolu Ajansı

Habervitrini9522 Görüntüleme