Asayiş
  • 8.1.2014 21:39

Evden atılınca eşyalarını ateşe verdi

Bir kamyon eşya kısa sürede kül oldu.
Olay akşam saatlerinde Efeler Mahallesi Batı Aydın Bulvarı üzerinde bulunan 98 numaralı evin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık bir yıl önce bahse konu adreste bulunan bir avukatın evini kiralayan H.Ö. bir süredir kirayı ödeyemeyince ev sahibi avukat tarafından mahkemeye verildi. Mahkeme kararı ile bugün sabah saatlerinde polis nezaretinde evin içindeki eşyalar çıkarılıp evin yakınındaki boş alana yığıldı. Evden eşyaları sokağa atılan ve bir süre önce eşi tarafından da terk edildiği öğrenilen H.Ö. eşyaları ateşe verip bölgeden ayrıldı.
Beyaz eşyanın yanı sıra yatak, yastık, çekyat ve elbiselerin de bulunduğu eşya yığını kısa sürede yandı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan eşyaları söndürmeye çalışsa da tüm malzemeler yanarak kullanılamaz hale geldi.
Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, çevre sakinleri olayı, “Kiracı kirayı ödeyemiyordu. Ev sahibi avukattı. Yasal yollardan evi boşalttırdı. Avukat olması bir şey değiştirmiyor ama kiracının eşi de ısa süre evi terk etmişti. Bu yaşadıklarından sonra kiracı sokağa bırakılan eşyaları yakıp gitmiş” dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:39

İLGİLİ HABERLER