Spor
  • 14.5.2012 10:40

Fatih Terim, Başbakan'la ne konuştu ?

G.Saray'ın Kadıköy'de şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Fatih Terim ile Bşbakan Erdoğan arasında bir telefon görüşmesi geçti.

Galatasaray soyunma odasındaki Mehmet Ali Birand Kadıköy'de 3 saat süren kupa pazarlığının perde arkasını yazdı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a "Dışarıda polis otolarını yakıyorlar. Ben sizi koruyamam. Kupayı ya soyunma odasında alın ya da töreni iptal edin" dedi. Ünal Aysal "Kupayı sahada almadan gitmeyiz" diye diretiyordu. Fatih Hoca'nın Başbakan'a telefonda söylediği bir cümle krizi çözdü.
 

KUPA BİZİM NAMUSUMUZ

Vali Hüseyin Avni Mutlu son sözünü söyledi: “Kupa ya soyunma odasında verilsin ya da tören iptal edilsin." Galatasaray Başkanı Ünal Aysal "Kupa bizim namusumuz. Sahada almadan gitmeyiz" cevabını verdi. Galatasaray yöneticisi Rizeli Abdürrahim Albayrak, Rize'de bulunan Başbakan Erdoğan'ı aradı. Abdürrahim Albayrak kısa bir süre konuştuktan sonra telefonu Fatih Terim'e verdi.
 

"KİMSE KUPASINI ALAMAZ"

Fatih Terim Başbakan'a şöyle dedi: "Eğer burada biz bu kupayı alamazsak, bundan sonra bir başka statta da aynı durumda olan kimseye kupası verilemez hale gelir." Başbakan Terim'e "Önlem alacaklar ve kupanın verilmesini sağlayacaklar, merak etmeyin" dedi. İşte bu cevap bekleyişi sona erdirdi. Fenerli futbolcu ve yöneticiler statta yoktu. Söndürülen ışıklar yakılmadı. Galatasaray karanlıkta da olsa kupasını ezeli rakibi Fenerbahçe'nin kalesinde, Kadıköy'de kaldırdı. (Star)

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 18:01

İLGİLİ HABERLER