Spor
  • 29.7.2020 09:34

Fatih Terim Okan Buruk'a ayıp etti

Tahir Kum: Hani Fatih Terim'in kutlaması?

Medipol Başakşehir'in şampiyonluk ipini göğüslemesinin ardından dikkat çeken Fatih Terim ve Galatasaray detayını Tahir Kum yazdı.Hürriyet Gazetesi yazarı Tahir Kum, Medipol Başakşehir'in şampiyonluğa ulaşmasının ardından Fatih Terim üzerinden bir yazı kaleme aldı ve çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

İşte Tahir Kum'un bugünkü yazısının şampiyon Başakşehir ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'le ilgili bölümleri...

16 MİLYONLUK TAKIM!

Medipol Başakşehir. Yani ülkemizin yeni şampiyonu. Belki de en üst profesyonel ligler bazında dünyanın en genç şampiyonu.23 Mart gününe bakmakta fayda var. Onun öncesi ve sonrası yaşananlar çok farklı. Umarım ‘evlatlar’ bundan iyi bir ders çıkartır!

HANİ FATİH HOCANIN KUTLAMASI?

Başakşehir şampiyon olunca beklenen yerlerden tebrikler geldi. Siyasetinden spor dünyasına, kulüplerden federasyona.Bu alanda ilginç ve sürpriz bir şey olmadı. Ama inanın o son düdük çaldığından bu yana kendi adıma Sayın Fatih Terim’den bir tebrik bekledim.Hani o hiçbir tuğlasında emeği olmamasına rağmen büyüklerimizin Türk futboluna hizmetlerinden ötürü adını stada vererek onurlandırdığı Fatih Terim’den.En azından o kapıdaki tabelanın hatırına, sosyal medya hesabından iki satırlık bir tebrik mesajı gönderilebilirdi.Düşünsenize, son üç sezonun ikisinde Fatih Terim’in takımı, diğerinde de adının verildiği stat şampiyonluk gördü. O tabelanın hatırına bir tweet atsan hocam, olmaz mıydı.

Mesela, “Organize ve profesyonel bir kulüp olan Başakşehir’i bu zorlu süreci şampiyon tamamladığı için kutlarım” diyerek!

Güncellenme Tarihi : 29.7.2020 09:39

İLGİLİ HABERLER