
Fatih Terim'den futbolculara inanılmaz tavır
Fatih Terim'den futbolculara görülmemiş tavır!
EURO 2016'da henüz puanla tanışamayan A Millilerde, Futbol Direktörü Fatih Terim son yapılan antrenmanda futbolculara ilgisiz ve uzak bir görüntü çizdi.
Futbolculara karşı soğuk bir tavır sergileyen Terim, antrenmanda geride durarak futbolculara talimatlarını yardımcıları aracılığıyla iletti. Önceki antrenmanlarda idmanların içerisinde yer alan ve bire bir talimatlar veren Terim bu kez, oyuncuları ile bire bir kontak kurmaktan kaçındı.
MÜDAHALE DAHİ ETMEDİ!
Antrenmanı uzaktan izleyen Terim, direktiflerini yardımcıları Levent Şahin ve Nihat Kahveci üzerinden futbolculara gönderdi. Terim sadece bir pozisyonda Cenk'i uyarırken idmana çoğu zaman müdahale etmedi.
ŞUT ANTRENMANA YAKIN TAKİP
Burak, Arda, Selçuk, Caner, Gökhan Gönül, ismail, Semih, Mehmet Topal'ın yer aldığı ekip kenarda streching çalışması yaparken Antrenmanın 1 saatlik bölümünde geride duran Terim, sahaya girerek şut antrenmanı yapan Emre Mor, Olcay, Şener, Volkan Şen, Cenk, Yunus, Oğuzhan, Ozan ve Olcay'ın şut antrenmanını yakından takip etti.