Yaşam
  • 7.12.2022 23:36

Fatih Ürek: Muhafazakarım, asistanım tayt giyse kızarım

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, geçtiğimiz gün bir televizyon programına katıldı. Burada hayatına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Fatih Ürek, konserlerinde yaşadığı bir anıyı da paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü şarkıcı, "Beni görünce heyecandan ölen hayranlarım oldu" açıklamasıyla izleyicileri şaşırttı.

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, bu hafta Buket Aydın'ın programına konuk oldu. Ürek, sorulara verdiği cevaplarla da sosyal medyanın gündemine oturdu

Ünlü şarkıcı, Aydın'ın sorularını samimiyetle yanıtladı.

Fatih Ürek'ten şaşırtan açıklama: Beni görünce heyecandan ölen hayranlarım oldu!

Yurtdışında verdiği bir konserde anısını anlatan Ürek, " Yurtdışında konser verdiğim zaman beni görüp heyecanlanıp vefat edenler var! Ben bunu yaşadım. Çok enterasan, çok üzücü bir mesele, ama gördüm onları. Çünkü benim doğallığımdan, sevgimden…" dedi.

"DOZUNDA GİYİNİRİM"

Çalışanına tayt giydirmediğini dile getiren şarkıcı, "Ben aslında muhafazakarım. Süslüyüm ama dozunda giyinirim, göze batırmam. Sahnede giyerim süslü kıyafetlerimi. Çizgiye uygun giyinmeye çalışırım ve çok da başarılı olduğumu düşünüyorum. Çok disiplinli ve dikkatliyim. Yanımda çalışan asistanım da tayt giyse kızarım ben. Belki yakışıyor belki yakışmıyor ama gözüme batıyor" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 7.12.2022 22:55

İLGİLİ HABERLER