Asayiş
  • 6.9.2013 01:52

Fatih'te büyük kumar baskını: 40 gözaltı

Fatih'te kumar oynatıldığı iddia edilen bir mekana düzenlenen operasyonda, polislere vereceğini söyleyerek işletme sahibinden her ay 10 bin dolar aldığı öne sürülen şüphelinin de aralarında bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı.

Operasyonda, işletme sahibi S.K'nın (30) da aralarında bulunduğu 39 kişi, "kumar oynatmak ve oynamak" suçundan gözaltına alındı.
İşletme sahibiyle tartışmaya başlayınca...
Polislerin mekandaki işlemleri devam ettiği sırada olay yerine gelen R.K (43), işletme sahibiyle tartışmaya başladı. Olaya müdahale eden ekipler tartışmanın nedenini sorunca mekan sahibi S.K'nın, "Bu adam 6 ay önce bana gelerek, her ay 10 bin dolar vermem karşılığında mekanıma Kumar Masası polislerinin uğramayacağını söyledi. Ben de her ay konuştuğumuz miktarı verdim. Şimdi mekanım basılınca, bunun nedenini sordum dolandırıcıya" dediği öğrenildi.
Ekipler, bunun üzerine R.K'yı da gözaltına aldı. Serbest bırakılması karşılığında polise 10 bin dolar teklif ettiği öne sürülen R.K hakkında "polise rüşvet teklif etmek" suçundan işlem yapıldığı kaydedildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 38 kişi serbest bırakılırken, işletme sahibi S.K ile R.K adliyeye sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:15

İLGİLİ HABERLER