Fatura yatırmaya gitti dönemedi...

••1 dk okuma
Fatura yatırmaya gitti dönemedi...

Hızlı Özet

“Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Bolaman beldesinde su faturasını ödemek için evden çıkan şahıs, karşıdan karşıya geçerken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.”


Kaza, Samsun-Ordu karayolu Bolaman beldesi girişinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bolaman Belediyesi’nde su faturasını ödeyen Yaşar Özcan (59), Fatsa’ya dönmek için dolmuşa binmek üzere yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Ordu istikametine seyreden Ufuk M. yönetimindeki 34 YG 4549 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Özcan, 112 sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özcan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenilen Yaşar Özcan’ın cenazesi, hastanede yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Otomobil sürücüsü Ufuk M. ise gözaltına alındı.


Bu haber 1158 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Günlerdir kusuyordu! Savcı acil serviste hayatını kaybetti
Asayiş

Günlerdir kusuyordu! Savcı acil serviste hayatını kaybetti

Almanya'da savcı olarak görev yapan 42 yaşındaki Sibel Tunç, eşiyle birlikte tatil için geldiği İstanbul'da fenalaşarak yaşamını yitirdi. Günlerdir süren kusma şikayetiyle gittiği hastane koridorunda aniden hayatını kaybeden Tunç'un ölümü "şüpheli" bulunarak olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Habervitrini12870 Görüntüleme
Tekerlekli Kasa: Kara Haydar'ın Lüks Araçlarının İçinden 16 Milyon Euro ve Dolar Fışkırdı!
Asayiş

Tekerlekli Kasa: Kara Haydar'ın Lüks Araçlarının İçinden 16 Milyon Euro ve Dolar Fışkırdı!

Vanlı “Kara Haydar” olarak bilinen Mehmet Fatih Tançalan hakkında Ankara’da yürütülen ikinci bir soruşturma kapsamında İstanbul’da operasyon düzenlendi. Sarıyer Maslak’ta paraların saklandığı tespit edilen araçlarda yapılan aramalarda, yaklaşık 934 milyon TL tutarında euro ve dolar cinsinden döviz

Habervitrini11503 Görüntüleme
Tera Fon'un gizemli 11 yatırımcısı belli oldu: İşte o isimler
Asayiş

Tera Fon'un gizemli 11 yatırımcısı belli oldu: İşte o isimler

Fon soruşturmasında Tera'nın TLY fonunun Türkiye Elektronik Fon Alım Satım Platformu'na (TEFAS) açılmadan önceki ilk yatırımcıları ortaya çıktı. Aslan payının iki Tera şirketine ait olduğu yatırımcı listesinde Emre Tezmen'in çocuklarının da yer aldığı görüldü.

Habervitrini14433 Görüntüleme
Manisa'daki okul saldırganı ile annesi, babası ve dedesi tutuklandı
Asayiş

Manisa'daki okul saldırganı ile annesi, babası ve dedesi tutuklandı

Turgutlu ilçesinde lise yakınında öğrencilere av tüfeğiyle ateş açarak 11 öğrencinin yaralanmasına neden olan 15 yaşındaki H.O.’nun da aralarında bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 7’si tutuklanırken, 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habervitrini10446 Görüntüleme