Spor
  • 17.8.2007 07:25

F.BAHÇE FATİH TEKKE'Yİ AKLINA KOYDU: PAZARLIK SÜRÜYOR!..

F.Bahçe Türkiye'ye dönmek isteyen Fatih için Zenit'le pazarlığı sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi şansı için Fatih sakat olduğunu söyleyerek Zenit'te forma giymedi. Fatih olmazsa yabancı alınacak

FATİH'İN FENER PLANI
FENERBAHÇE'de ihtiyacı açıkca ortaya çıkan golcü için düğmeye basıldı. F.Bahçe'de öncelik Türkiye'ye dönmek isteyen milli golcü Fatih Tekke'de. Fatih, F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçlarında oynayabilmek için Zenit'in UEFA maçına çıkmadı. Fatih, ismi UEFA listede olmasına karşın Teknik Direktör Advocaat'a 'Sakatım, oynayamam' deyince Zlate Moravce maçı kadrosuna alınmadı.

YABANCI DA HAZIR
FATİH'in transferinin gelecek hafta sonuçlanması bekleniyor. Fatih imza atsa bile Sarı-Lacivertli takımın gruplara kalmasını bekleyecek. F.Bahçeli yöneticiler de Rusya'ya gidip, Zenit Başkanı Fursenko'dan Fatih'i resmen isteyecek. Sarı Lacivertliler, Fatih Tekke'de sorun çıkması halinde hemen yabancı golcü ile sorunu çözecek.

Fener'e yeni kadro
ANDERLECHT galibiyeti ile moral bulan F.Bahçe hemen rotasını yarınki G.Antepspor maçına çevirdi. Zico yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada, yedek oyunculardan oluşan kadro, PAF takımıyla yaptığı antrenman maçını 5-0 kazandı.

Teknik Direktör Zico, son bir hafta içinde oynattığı kadrosundan bu kez değişiklik yapacak. Brezilyalı çalıştırıcının takımın yeni transferlerine de forma vermesi bekleniyor. Alex'in bir devre oynayacağı, Ali Bilgin, Wederson ve İlhan'ın ilk onbir şansının yüksek olduğu belirtiliyor. Appiah'ın programı ise hızlandırıldı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:45

İLGİLİ HABERLER