Spor
  • 11.7.2012 00:55

F.Bahçe'den Hamit Altıntop açıklaması!..

Günlerdir Fenerbahçe'ye geleceği söylenen Altıntop'un son anda Galatasaray ile anlaşması Topuk Yaylası'ndan buz gibi havaya neden oldu.
Fenerbahçe kampından gelişmeleri aktaran LİG TV Fenerbahçe muhabiri Loran Vayloyan, Hamit Konusunda özellikle bugün ilginç gelişmeler olduğunu bildirdi.
Bu transferin perde arkasını aktaran Loran Vayloyan, "Hamit Altıntop'un Galatasaray ile anlaşmasından sonra Fenerbahçe yöneticilerine bu konuyu sordum.Onlar , 'Biz Hamit Altıntop ile ilgilenmedik.Bir dönem transferini düşündük. Ancak teknik direktörümüz Aykut Kocaman kendisini veto etti. Kocaman, Hamit Altıntop'un bölgesinde çok sayıda oyuncusu olduğunu böyle bir transferin gereksiz olduğunu söyledi.Hamit'e verilecek paranın takım içerisindeki dengeleri de bozacağını böylece sıkıntı çıkacağını anlattı.Hocamız istemeyince biz de transferden vazgeçtik.Sonuçta biz zaten Hamit Altıntop ile ilgimizi bitirmiştik." dediklerini aktardı.
Vayloyan bu açıklamayı yapan Fenerbahçe yöneticisinin Ali Yıldırım olup olmadığı konusunda isim vermedi.

HABERVİTRİNİ ÖZEL HABERİDİR

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:48

İLGİLİ HABERLER