Spor
  • 17.3.2011 15:59

F.BAHÇE'NİN TEKLİFİ PSG'Yİ ŞOKE ETTİ!

İddialara göre Sevilla, Wolfsburg, Napoli, Roma gibi takımların da peşinde olduğu yıldız oyuncuya Fransa'nın köklü kulübü Paris Saint Germain de kanca attı.

Ancak yıldız oyuncunun transferi için teklifte bulunan PSG'li yetkililer, Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak'ın verdiği cevapla şoke oldu.

BAŞLAMADAN BİTEN BİR AŞK
İDDİALARA göre, Altıparmak, Fransız kulübünün temsilcilerine F.Bahçe'nin de yıldız oyuncunun peşinde olduğunu ve Selçuk için yıllık 3.5 milyon euroluk bir ücreti gözden çıkarttığını söyledi.

Sarı-Lacivertliler'in sözleşmesi sezon sonu biten ve bonservisi elinde bulunan yıldıza vermeyi planladığı bu ücret Paris ekibinin yetkililerinin kafasındaki ücretin çok üstünde olduğu için Selçuk İnan aşkı daha başlamadan bitmek zorunda kaldı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 19:58

İLGİLİ HABERLER