FENER ALMANYA'YA GİDİYOR...
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, pasa dayalı çalışmaların ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.
Yaşanılan sıkıntılı döneme karşın futbolcuların morallerinin yavaş yavaş yerine geldiği gözlenirken, oyuncuların antrenman içinde birbirleriyle şakalaşmaları ve neşeli tavırları dikkati çekti.
Sarı-lacivertli ekipte, kasığında ağrı hisseden Daniel Güiza ile sağ arka adalesinde sertleşme olan Serkan Kırıntılı, akşam antrenmanında da salonda çalıştı. Milli takım kamplarında bulunan Miroslav Stoch, Andre Santos, Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk'ün yanı sıra izinleri süren olan Mamadou Niang ile Diego Lugano antrenmanda yer almadı.
Fenerbahçe takımı, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
KAMP ALMANYA'DA
Sarı-lacivertli ekibin yurt dışı hazırlık kampı için Almanya'ya gitmesinin planlandığı öğrenildi.
Henüz kesinleşmemekle birlikte, Fenerbahçe takımının hazırlık kampını 15-24 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde yapmasının ve bu ülkede 3 hazırlık maçının oynanmasının düşünüldüğü bildirildi.