Spor
  • 31.10.2008 00:01

FENER, SAKAT KANARYALAR OLMADAN ESKİŞEHİR'E UÇACAK!..

Fortis Türkiye Kupası'nda dün deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşan sarı-lacivertliler, bugün Samandıra Tesisleri'nde çalıştı. Akşam, basına kapalı olan antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, ardından iki gruba ayrıldı. Ankaragücü maçında forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışmasıyla yetinirlerken, öteki oyuncular taktik ağırlıklı çalışmayla antrenmanı tamamladılar.
Antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışan Emre Belözoğlu, daha sonra Önder Turacı ile birlikte, kondisyoner Dolu Arslan nezaretinde özel bir çalışma gerçekleştirdi. Tümer ve Josico ise antrenmana katılmadılar.
Fenerbahçe, bugün yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve akşam saatlerinde de özel bir uçakla Eskişehir'e gidecek.
Ankaragücü maçının ilk yarısının sonlarında sakatlanan ve oyundan çıkmak durumunda kalan Tümer Metin'in, bugün MR'ı çekildi.
Tümer'in, daha önce de sakatlandığı sağ kasık bölgesinde oluşan ağrı nedeniyle Kadıköy'deki Özel Acıbadem Hastanesi'nde MR'ı çekilirken, kulüp doktoru Piyer Arzuman, bu oyuncunun durumunun, MR sonuçlarının alınmasının ve sağlık kurulu başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer'in değerlendirmesinin ardından netlik kazanacağını söyledi.
Arzuman, Josico'nun da sol ayak baldırındaki ağrılar nedeniyle tedavi gördüğünü bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:49

İLGİLİ HABERLER