ANKARA - Birinci Süper Futbol Ligi'nin 27. hafta maçları sonunda Fenerbahçe, liderliğini sürdürdü.
27 gol atılan ligin bu haftasında lider Fenerbahçe, son sırada yer alan Adanaspor karşısında 2-1 galip geldi ve 63 puanla yine zirvede yer aldı.
Beşiktaş, sahasında 5. durumdaki Gaziantepspor önünde 4-1 mağlup ederek ikinci sıradaki yerini korudu.
Şampiyonluk mücadelesini bırakmak istemeyen Trabzonspor, zorlu Malatyaspor deplasmanında bulduğu 3-2'lik galibiyetle 56 puana yükselerek zirve yarışından kopmadı.
Yeni teknik direktörü Gheorghe Hagi ile ilk maçına çıkan Galatasaray, deplasmanda Samsunspor'a da yenilmekten kurtulamadı.
5 maçı ev sahibi, 2 maçı da deplasman takımlarının kazandığı 27. haftada, 2 maç berabere bitti.
Gol krallığı yarışmasında, 21 golle Konyasporlu Zafer Biryol ilk sırada bulunurken, bu futbolcuyu 19 golle Fenerbahçeli Van Hooijdonk, 15'er golle Samsunsporlu Serkan Aykut ve Fenerbahçeli Tuncay izliyor.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 21:54