Spor
  • 20.1.2007 00:47

FENERBAHÇE ALEX'İN ALTERNATİFİNİ HAZIRLADI!..

Fenerbahçe, sözleşmesi bitecek olan Alex'e en fazla 2 milyon euro önerecek. Brezilyalı yıldız kabul etmezse ismi gizli tutulan bir Afrikalı alınacak.


FENERBAHÇE yönetimini Alex stresi sardı. Sözleşemesi sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı yıldızla önümüzdeki günlerde masaya oturacak olan Sarı Lacivertliler, takım içi dengeleri bozmamak için en fazla 2 milyon euro teklif edecek. Yıldız oyuncunun da yakınlarına 3.5 milyon eurodan aşağı imza atmam dediği bildiriliyor. Anlaşamama ihtimalini göz önünde bulunduran yönetim de alternafini buldu bile.
AVRUPA'DA OYNUYOR
GÖRÜŞMELERDEN bir sonuç çıkmazsa, ismi gizli tutulan Afrikalı bir milli oyuncu hemen alınacak. Bu transfer için görüşmeler gizli sürüyor. Afrikalı orta saha oyuncusunun Avrupa'nın büyük takımlarında oynadığı öğrenildi. Bu arada Danimarka'nın Randers takımında oynayan golcü Djiby Fall ile de görüşmelerin yapıldığı, ancak bu transferde pek ısrarlı olunmadığı bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:44

İLGİLİ HABERLER