Spor
  • 13.10.2005 01:54

'FENERBAHÇE BİZİ HER ALANDA GEÇTİ' TARTIŞMASI DEVAM EDİYOR: 'ERGUN GÜRSOY DOĞRUYU GÖRDÜ!..'

Her yönden rakiplerinin önünde olduklarını belirten Özdemir, ‘Sayın Ergun Gürsoy doğruyu gördü ve itiraf ediyor.

Gerçekleri görmezden gelmenin anlamı yok. Nereye kadar saklayacaksınız ki?” dedi ve ekledi: "Tesisleşme yönünden gelişmemiz, amatör branşlardaki başarımız, son iki yıldaki şampiyonluğumuz, yeni bitirdiğimiz stadımız var. Şampiyonlar Ligi'ne de iyi başladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Artık her yönden bir Avrupa kulübü haline geldik. Eğer ligde yakaladığımız başarıyı, Avrupa'da da elde edersek, bizimki öyle senelik şampiyonluk değil; kalıcı ve sürekli olacak."

Ergun Gürsoy'un "Biz Fenerbahçe'nin önünü kesmeye çalışıyoruz. Bu sebeple o beyanatı verdim." sözlerine ise Özdemir, "Bence başarının önünün kesilmesi değil; desteklenmesi lazım. Bu yönde çabası olanlar Türk sporuna ve Türk futboluna ihanet etmiş olur. Türk toplumu bundan zarar görür. Dolayısıyla herkesin dikkatli olması gerekir. Biz, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş hep birlikte başarılı olmalıyız ki, Türkiye kazansın. Eğer biz başarılıysak bunun örnek alınması lazım gelir." cevabını verdi.

Özdemir, önlerindeki iki maç için de, "Ankaragücü'nü yenerek Schalke 04 karşılaşmasına konsantre olmalıyız. Ancak oyuncularımızın Schalke maçını düşünüp, Ankaragücü'nü önemsememelerinden de korkuyoruz." ifadelerini kullandı. Öte yandan Tahkim Kurulu, lisansını askıya aldığı Deniz Barış'ın, sahalara dönüp dönemeyeceğiyle ilgili konuyu bugün karara bağlayacak.

/Zaman

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:55

İLGİLİ HABERLER