Spor
  • 11.8.2022 00:41

Fenerbahçe’de Arda Güler gerçeği ortaya çıktı!

Süper Lig'de yeni sezona Jorge Jesus yönetiminde başlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi elemelerinde Dinamo Kiev'e elenerek Avrupa Ligi'ne gerilemişti. Süper Lig'de ise ligin ilk haftasında Ümraniyespor'u sahasında ağırlayan sarı-lacivertliler, şok bir sonuç aldı. 3-3 biten karşılaşmanın ardından Jorge Jesus'un kararları tartışılırken Arda Güler'in 1 dakika bile süre almaması şaşkınlık yarattı. Genç oyuncunun Ümraniyespor maçında neden sahada olmadığın gerçeği ise daha sonra ortaya çıktı. 

En çok tartışılan konu ise Fenerbahçe'nin geleceği olarak görülen Arda Güler'in süre almamasıydı.Yeni transferleriyle sezona fırtına gibi başlaması beklenen Fenerbahçe'de Ümraniye beraberliğinin şoku yaşanıyor.

ARDA GÜLER GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI

Ligin yeni takımı Ümraniyespor karısında yenilgiden 90+2'de kulübenin gediklisi Berisha'nın attığı golle kurtulan Fenerbahçe'de maç sonrası en çok konuşulan konu Arda Güler'in neden oynamadığıydı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Arda Güler'in Ümraniyespor maçında oynamama sebebi sakatlık değil.Haberde, Arda Güler'in oynatılmama sebebi şu şekilde açıklandı:

"Arda'nın bir sakatlığı yok. Oynamaması tamamen hocanın tercihidir. Ancak şunu biliyoruz ki Jorge Jesus Arda'yı bu maçta 10 numaralı formasıyla alkışlatmak istiyordu."

"Ama oyunun akışı buna izin vermedi. Arda'nın oyuna girmesinin beklendiği 65-70'nci dakikalar arasında yenilen bir gol, ardından ağır bir penaltı kararıyla teknik ekibin tüm hesapları altüst oldu."

"Önce Miha Zajc ardından skoru çevirmek için Serdar Dursun ve Berisha hamlesini yapmak zorunda kalınınca Arda'nın 10 numaralı formasıyla alkış alıp takıma enerji katacağı atmosfer oluşamadı."

 

 

Güncellenme Tarihi : 11.8.2022 00:44

İLGİLİ HABERLER