Spor
  • 25.3.2021 18:11

Fenerbahçe Erol Bulut ve bülün ekibini yolladı

Fenerbahçe, Erol Bulut ile yolları ayırdı! Yerine Emre Belözoğlu...

Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrıldığını açıkladı. Teknik direktörlüğe Emre Belözoğlu'nun getirildiği duyuruldu.

Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrıldığını duyurdu. Sarı-lacivertliler, takımın başında sezon sonuna kadar Emre Belözoğlu'nun olacağını açıkladı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI

2020-21 sezonu itibariyle Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevini yürüten Sayın Erol Bulut ile yollarımız bugün itibarıyla karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır.

Fenerbahçe’mizin çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Erol Bulut’a teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz. Sezonun geri kalan haftalarında, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararla, Sportif Direktörümüz Emre Belözoğlu futbol takımımızın teknik sorumlusu olarak görev yapacaktır.

Süper Lig’de mücadelesini Emre Belözoğlu’nun yönetiminde sürdürecek olan takımımıza başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe'den Erol Bulut ayrılığı sonrası bir karar daha!

Erol Bulut ile yollarını ayırma kararı alan Fenerbahçe yönetiminin, yardımcı antrenörlerle de vedalaştığı belirtildi.

Erol Bulut ile yollarını ayıran Fenerbahçe, 46 yaşındaki teknik adamın yardımcılarıyla da vedalaştı.

Sarı-lacivertli yönetim, Samandıra'da görüştüğü Erol Bulut'a ayrılık kararını iletirken yardımcılarla da yolların ayrılacağını bildiği belirtildi..

Teknik direktör Erol Bulut ile birlikte yardımcıları Mehmet Yozgatlı, Pantelis Pantelopoulos, İbrahim Kemal Menderes ve Erol Bulut'un basın danışmanı Volkan Küçük ile de yollar ayrıldı.

SAMANDIRA'DA VEDA

Teknik direktör Erol Bulut, yönetimle gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Samandıra'ya veda etti.

EMRE BELÖZOĞLU İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Fenerbahçe yönetimi, sonrasında sportif direktörlük görevindeki Emre Belözoğlu ile görüşerek sezon sonuna kadar takımın başında olması yönünde anlaştığı kaydedildi.

EROL BULUT'UN F.BAHÇE KARİYERİ

Erol Bulut yönetiminde Fenerbahçe, Süper Lig'de çıktığı 30 maçta 18 galibiyet, 5 beraberlik, 7 yenilgi yaşayıp, 31. haftayı 59 puanla 3. sırada bitirdi.

Avrupa kupalarında yer almayan sarı-lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası'na ise çeyrek finalde veda etti.

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2021 21:01

İLGİLİ HABERLER