Spor
  • 10.5.2004 00:36

FENERBAHÇE FORMASIYLA 17 FUTBOLCU İLK KEZ ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞADI

İSTANBUL - Birinci Süper Futbol Ligi'nde 2003-04 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'de, 17 futbolcu ilk kez şampiyonluk yaşarken, 4 futbolcu ise 2. şampiyonluklarını yaşıyor.


2000-01 sezonundaki şampiyon kadroda da yer alan Serhat, Ali Güneş, Semih ve Recep, Fenerbahçe'de 2. kez şampiyonluk görürken, kadrodaki diğer 17 futbolcu ise ilk kez sarı-lacivertli takımda şampiyonluk yaşadı. Volkan, Luciano, Fatih, Ümit, Tomas, Petkov, Servet, Mahmut, Kemal, Selçuk, Olcan, Mehmet, Aurelio, Tuncay, Van Hooijdonk, Rebrov ve Nobre ise sarı-lacivertli forma altında ilk kez lig şampiyonluğu elde etti.


Fenerbahçe'nin 35 yaşındaki deneyimli futbolcusu Pierre Van Hooijdonk, kariyerindeki ilk şampiyonluğu sarı-lacivertli takımda yaşadı. Kariyerinde Hollanda, İskoçya, İngiltere ve Portekiz liglerindeki takımlarda forma giyen Van Hooijdonk, kariyeri boyunca yalnızca Fenerbahçe ile lig şampiyonluğuna ulaşabildi. Denizlispor'a attığı golle ligdeki gol sayısı 23'e çıkaran Van Hooijdonk, son haftaya girilirken, Konyasporlu Zafer Biryol'un 2 gol gerisinde "Gol Krallığı" yarışında da iddiasını sürdürüyor.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:10

İLGİLİ HABERLER