Spor
  • 18.3.2021 21:28

Fenerbahçe Galatasaray şampiyon olmasın diye yenilecek

Hıncal Uluç'tan flaş sözler! 'Bazı Fenerbahçeliler Galatasaray şampiyon olmasın diye yenilmeyi istiyor...'

 Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi A Spor'da Ender Bilgin'in sorularını yanıtlayan usta yazar Hıncal Uluç, gündemle ilgili yorumlarda bulundu. Birçok Fenerbahçeli'nin Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında avantaj sağlamaması için takımlarının kaybetmesini istediğini söyleyen Hıncal Uluç, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği mağlubiyetini unutturmak için VAR teknisyenini gündeme taşıdığını ifade etti. Hıncal Uluç, Muslera'nın sözleşmesinin uzatılması hakkında da flaş bir yorum yaptı. İşte son dakika ayrıntıları...

Son dakika... Sabah Gazetesi'nin usta yazarı Hıncal Uluç, A Spor'da açıklamalarda bulundu. Hıncal Uluç ile Baş Başa programında Ender Bilgin'in sorularını cevaplayan duayen isim, Beşiktaş - Fenerbahçe maçından Muslera'nın sözleşmesinin uzatılmasına, Belhanda'dan Fenerbahçe'nin VAR konusundaki şikayetlerine, Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a birçok konuda flaş yorumlar yaptı.

HINCAL ULUÇ: 'ADIM GİBİ BİLİYORUM BAZI FENERBAHÇELİLER TAKIMLARI KAYBETSİN İSTİYOR!'

İşte Hıncal Uluç'un yorumları...

'Derbinin bir psikolojisi var. Fenerbahçe'den fazla Galatasaray için bu maç çok önemli. Fenerbahçe, Beşiktaş'tan puan alırsa Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürmüş olacak. Bana maç seyretmeye gelen öyle Galatasaraylı arkadaşlarım var ki... Onlar için her şey Fenerbahçe'nin yenilmesi. Öyle fanatikler. Şampiyonluk umurlarında değil.

Adımı bildiğim gibi biliyorum ki birçok Fenerbahçeli, Galatasaray şampiyon olmasın diye takımlarının yenilmesini istiyor.

'FENERBAHÇE'DE BAŞARI YOK!'

Ne Avrupa'da bir başarı var. Ne de içeride bir kupa var. Ali Koç'un geldiği gün Kadıköy'de geldiği düşünün, o Ali Koç'un Fenerbahçe'yi getirdiği hali düşünün. Erol Bulut kovulmayı önlemese bile prestijli bir gidiş için bu maçı kazanması lazım.
Derbide umudum inşallah seyre değer bir futbol maçı ortaya çıkar.

'MAÇLAR SEYİRCİSİZ OYNANSAYDI İSTİFAYA DAVET EDİLMİŞTİ!'

Maçlar seyircisiz oynanıyor. Fenerbahçe'ye bu kadar maddi manevi kötülük yapan başka başkan görülmemiştir. Maçlar seyircili oynansaydı şimdiye Ali Koç tribünler tarafından istifaya davet edilmişti.

'GENÇLERBİRLİĞİ 5'LİK MAÇTI...'

VAR teknisyeni o akşam Fenerbahçe'nin oynadığı utanç futbolunu unutturur mu? Ofsayt gol olmasaydı sıradaki golü atacak takım da Fenerbahçe değildi. O maç 5'lik maçtı. O maçı silmek için saldırı icat ettiler.Seni baştacı yaparak Aziz Yıldırım gibi bir başkana fark attırarak kulübü emanet eden Fenerbahçe taraftarına borçlusu Ali Koç. Oynanan utanç futbolunu hep birlikte izledik. Bu maçın Fenerbahçe için önemli anı o çizgi mi? Dünyada hakem hatalarıyla kazanılmış kaybedilmiş tonlarca maç var.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2021 21:30

İLGİLİ HABERLER