Gündem
  • 9.2.2024 12:59

Fenerbahçe, Jorge Jesus'un öğrencisine gözü dikti!

Fenerbahçe, Bonucci, Krunic ve Çağlar’la kadroya istediği ana takviyeleri yaptı. Yönetim artık ara transfer döneminin son gününde fırsat peşinde koşacak. Eğer uygun şartlar oluşursa, Sarı-Lacivertliler sürpriz bir bomba patlatabilir.

TRANSFERDE SON GÜN...

Sarı-Lacivertliler, ara transfer döneminin hem en hızlı hem de en sükseli takımlarından biri oldu. Rade Krunic ve Leonardo Bonucci’ye kısa sürede imzayı attıran Fenerbahçe, ardından Çağlar Söyüncü’ye de Çubuklu’yu giydirerek öncelikli gördüğü takviyeleri bitirdi. Kanarya, Serdar Dursun’u da kadrosuna katacak.

 

 

 

 

SALDANHA ISRARI SÜRÜYOR

SALDANHA ISRARI SÜRÜYOR

Ancak transfer döneminin son günü olan bugün, sürpriz bir hamle de gelebilir. Yönetimin ‘fırsat transferi’ için arayışta olduğu öne sürüldü. Partizan’ın yıldızı Matheus Saldanha, listedeki 1 numaralı isim konumunda. Çok zor olsa da Brezilyalı yıldız için bir girişim daha yapılabilir. Fenerbahçe’nin ayrıca özellikle Suudi Arabistan pazarını taradığı kaydedildi.

 

 

 

 

HENRİQUE İLE VEDALAŞILDI

HENRİQUE İLE VEDALAŞILDI!

Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlık sonrası forma şansı bulmakta zorlanan Lincoln Henrique'nin yeni adresi belli oldu. Sarı-lacivertliler, Brezilyalı futbolcunun RB Bragantino'ya kiralandığını açıkladı. RB Bragantino ile yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı belirtildi.

MİCHAEL İDDİASI

MİCHAEL İDDİASI

Suudiler son dönemde dünyaca ünlü yıldızları ülkeye getirerek büyük sükse yaptı. Bu ülkedeki transfer pazarında hareketlilik arttı. Hücum hattını güçlendirmeyi planlayan Sarı-Lacivertliler’in, Al-Hilal forması giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu Michael’in durumunu araştırdığı iddia edildi. Ayrıca Al-Ittihad’lı Jota ve Al-Okhdood’lu Alex Collado’nın da adaylar arasında yer aldığı öne sürüldü. Yönetim gerekli takviyeleri yaptığı için son gün sadece iyi bir fırsat çıkması halinde bunu değerlendirmeye çalışacak.

Güncellenme Tarihi : 9.2.2024 13:02

İLGİLİ HABERLER