Spor
  • 25.11.2017 12:51

Fenerbahçe Lucas Lima ile pazarlık masasında

Lucas Lima için görüşmeler başladı! Bonservisi yok...

Fenerbahçe, Beşiktaş’ın da ilgilendiği Lucas Lima’yı daha önce de transfer etmek istemiş ancak sambacının Barcelona’ya gitme hayalleri yüzünden bir sonuca ulaşamamıştı. Devre arasında en az üç takviye planlayan yönetim, yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak için kulübü Santos ile görüşmelere başladı.

Fenerbahçe transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Yönetim sol bek, orta saha, hücum hattı için önemli isimlerle görüşüyor.Devre arası kadrosunu en az üç oyuncu ile güçlendirmeyi planlayan sarı-lacivertliler rotayı ilk olarak Santos forması giyen Lucas Lima’ya çevirdi.
 
Yönetim daha önce de 27 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istemiş ancak bunu başaramamıştı. O dönem Lima’nın hedefi Barcelona’ya transfer olmaktı.
 
Neymar’ın babası bu transferde devreye girse de Brezilyalı oyuncunun İspanya hayalleri gerçekleşmedi. Lima’nın devre arasında Avrupa’da üst düzey bir kulübe transferi zor gözüküyor. Yıldız oyuncunun menajeri birçok Brezilya ekibiyle temas halinde. Ülkesinde kalma ihtimali oldukça yüksek olan Lima için sarı-lacivertliler temaslarını yoğunlaştırdı. Avrupa hedefinden uzaklaşması sebebiyle Lima’nın transferinin  bu kez daha kolay olabileceği düşünülüyor. 

Forvet arkası ve iki kanatta da görev yapan Brezilyalı oyuncu Fenerbahçe’nin ihtiyaçlarına tam olarak cevap verecek nitelikte. Transferin gerçekleşmesi durumunda orta saha Valbuena, Lima, Giuliano üçlüsünden oluşacak.
 
Bonservisi yok

Sözleşmesi biteceği için futbolcuya bonservis bedeli de ödenmeyecek. Böylelikle Finansal Fair Play kriterlerine de uyulacak. Lima’nın isteyeceği olası imza parası da FFP anlaşması çerçevesinde bir sorun teşkil etmeyecek.

Kaynak: Skorer

Güncellenme Tarihi : 25.11.2017 12:54

İLGİLİ HABERLER