
Fenerbahçe, Osayi'nin intikamını Beşiktaş'tan çok kötü aldı!
Fenerbahçe, eski futbolcusu Osayi'nin Beşiktaş'la görüşmesinin intikamını kötü şekilde aldı. Sarı lacivertliler, Beşiktaş'ın da teklif yaptığı futbolcunun transferini bitirdi. Beşiktaş ise Abraham'a 20 milyon euro bonservis vermek zorunda kaldı.
Mali sıkıntılar ile boğuşan Beşiktaş'ın uzun süreli bir sakatlık yaşayan ve eski formu konusunda soru işaretleri olan Abraham'ı 20 milyon euro bonservis ile kadrosuna katması, tartışmaların da fitilini de ateşledi.
Fenerbahçe, Osayi'nin intikamını Beşiktaş'tan çok kötü aldı! 20 milyon euro ödemek zorunda kaldılar - Resim : 1
OSAYİ'NİN İNTİKAMI OLARAK BAKIYORLARDI
Fenerbahçe, eski futbolcusu Osayi'nin Beşiktaş'la görüşmesinin intikamını kötü şekilde aldı. Sarı lacivertliler, Beşiktaş'ın da teklif yaptığı Duran transferini 20 milyon euro gibi yüksek bir bedelle bitirdi.
Ancak Duran hem 21 yaşında olması nedeniyle yabancı kontenjanına girmeyecek, hem de gelecek vaat eden büyük bir yıldız adayı.
Beşiktaş'ın da Duran'a teklif yaptığı ancak bu teklifin sarı lacivertlilere göre düşük kaldığı öğrenildi.
ABRAHAM'A GİTMEK ZORUNDA KALDILAR
Beşiktaş ise Duran cephesinden olumsuz yanıt almasının ardından Abraham'a gitmek zorunda kaldı. Siyah beyazlılar, forvet oyuncusunu 20 milyon euro gibi tartışmalı bir bedelle bitirdi.
Güncellenme Tarihi : 1.7.2025 12:38