KAYNAK : Haber Vitrini
ATİNA - Fenerbahçe ile Panathinaikos'un 14 Kasım Perşembe günü Atina'da yapacakları UEFA Kupası 2. tur rövanş karşılaşmasında, güvenliği sağlamak için 3 bin polisin görevlendirileceği açıklandı.
Atina Polis Müdürü Tuğgeneral Nikos Çirakis ve Panathinaikos Kulübü yöneticilerinin, Türkiye'nin Atina Büyükelçiliği'nin bir temsilcisinin de katıldığı bir toplantı yaparak, alınacak güvenlik önlemlerini belirlediklerini duyurdu.
Fenerbahçe taraftarlarının yoğun güvenlik önlemleri altında stada getirileceğini ve 6 numaralı tribüne yerleştirileceklerini kaydedilirken, 5 ve 7 numaralı tribünlerin ise boş bırakılacağını bildirdi.
Bu arada 17 bin kişilik stada, 12 bin Panathinaikos taraftarı alınacağı, Fenerbahçeli taraftarlara ise 500 kişilik yer ayrılacağı öğrenildi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 18:36