Spor
  • 25.4.2017 22:39

Fenerbahçe Panathinaikos'u perişan etti

Temsilcimiz Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi play-off turu üçüncü maçında Ülker Arena'da Panathinaikos 79-61 mağlup ederek final four'a kalan ilk ekip oldu.  Fenerbahçe, Final Four'da Darüşşafaka-Real Madrid serisinden çıkacak olan takımla eşleşecek.

OBRADOVIC'in Fenerbahçesi, Panathinaikos'u play-off serisi üçüncü maçında da 79-61 devirip, adını üst üste 3. kez altın harflerle THY Euroleague Final Four'una yazdırdı.

FENERBAHÇE CEPHESİ
1- Taraftar sadece 6. adam olarak değil; yüreğiyle, binlerle sahadaydı Ülker Arena'da. Salondaki Euroleague finali atmosferi takımı ateşledi.
2- Dixon kritik anlardaki sayıları, Vesely ve Udoh savunma ile hücumdaki mücadele güçleri, koç Obra da taktik zekasıyla Pana'nın ipini çekti.

PANATHINAIKOS CEPHESİ
1- Koç Pascual, Atina'daki yenilgiler sonrası, "Bogdanovic'i kilitlemeye" çalışıp bunu başardı. Ama atladığı nokta, o giderken Obra'nın dönüyor olmasıydı! 
2- Seride 2-0'ı beklemediği aşikâr olan Panathinaikos, maçın başından sonuna dağılmış bir görüntü çizdi. Rivers ve Singleton'ın çabaları yetersiz kaldı.

Güncellenme Tarihi : 25.4.2017 23:15

İLGİLİ HABERLER