Spor
  • 25.2.2024 00:20

Fenerbahçe Paşa engelini de 90+6'da attığı golle geçti

Şampiyonluk için iddialı bir kadro kuran, 3 kulvarda yoluna devam eden Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı konuk etti. Bu sezon Kadıköy'de yaşadığı sürpriz kayıplarla ligde geri düşen Sarı-Lacivertliler, Paşa engelini de 90+6'da attığı golle geçti ve maç fazlasıyla ezeli rakibi Galatasaray'ın 1 puan önünde liderlik koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe yeniden zirvede!
Şampiyonluğun en büyük adaylarından Kanarya'da Kadıköy krizi uzatmalarda gelen golle yaşanmadı... Bu sezon Adana Demirspor maçı haricinde yaşadığı 4 karşılaşmadaki puan kaybını da taraftarı önünde tadan Fenerbahçe evinde Kasımpaşa önünde de çok zorlandı. 58'de Paşa, Jackson Porozo ile 1-0 öne geçti. 64'te ise Mert Hakan Yandaş frikikten ağları sarstı. 90+4'te ise penaltıdan Michy Bathsuayi fileleri sarstı ve galibiyeti getiren golü kaydetti. Böylece Sarı-Lacivertliler lider Galatasaray'dan maç fazlasıyla zirveyi aldı.

Kadıköy coştu! Batshuayi penaltıyı kaçırdı, dönen topu tamamladı

Batshauyi penaltıyı sağ köşeye attı, kaleci Ali Emre çıkardı, dönen topu Belçikalı yıldız tamamladı. Mücadele de Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

90+4'te penaltı kararı!

Top ceza alanında Yunus Emre Gedik'in eline çarptı ve Cihan Aydın, VAR'a gitti, beyaz noktayı gösterdi! VAR'ın çağırmadığı pozisyonda bütün hakem hocaları pozisyonun uzaktan yakından penaltıyla alakakası olmadığında birleşti..

MAÇ SONU TEPKİ VE KIRMIZI KART

Kasımpaşa Genel Müdürü Serkan Reçber, karşılaşmanın son düdüğünün ardından hakeme uzun süre itiraz ederken kırmızı kart gördü.

GALATASARAY'DAN PAYLAŞIM

Kadıköy'de oynanan maçtan hemen Galatasaray'dan "Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım geldi.

Batshuayi yan ağları buldu!

Savunma arkasına atılan uzun topta Batshuayi, kaleci Ali Emre'den sıyrıldı, açısı daralan Belçikalı yıldız topu yan ağlara vurdu.

Mert Hakan Yandaş yay üzerinden kullandığı frikikte kaleci Ali Emre Yanar'ı avlamayı başardı.

Kadıköy'de şok! Kasımpaşa'nın golü geldi

Kasımpaşa öne geçti... Lacivert-Beyazlılar sol kanattan korneri kullandı, Porozo ceza alanında kafayı vurdu ve fileleri sarstı. 

 

Güncellenme Tarihi : 25.2.2024 14:16

İLGİLİ HABERLER