ADANA - Fenerbahçe Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Sadettin Saran, Serhat'ın, takımdan ayrılarak arkadaşlarını yolda bıraktığını, ancak bu hareketini gençliğine saydıklarını ve bu yüzden genç futbolcuya kapılarının yine de açık olduğunu söyledi.
Saran, kampı terk eden Serhat'ın etik olarak yanlış yaptığını belirtti. Bütün kulüplerde olduğu gibi Fenerbahçe'de de zaman zaman maddi problemler olabileceğini ifade eden Saran, yalnızca Serhat'ın değil, takımda bazı sporcuların da paralarını alamadığını kaydetti.
Saran, Avrupa'ya transferi gündemde olan Rüştü'nün menajeri ile hem yüz yüze, hem de telefonla görüştüklerini de ifade ederek, ''Bizim düşündüğümüz rakamla onların istediği rakam arasında fark var. Pazartesi günü yönetimde bunu da görüşeceğiz. Rüştü'nün kalmasından yanayız. Ancak, ille de 'Avrupa'ya gitmek isterim' derse, o zaman önünü kapatmayız'' dedi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:45