Spor
  • 28.8.2009 15:07

FENERBAHÇE SEYİRCİSİ HANGİ İKİ FUTBOLCUSUNU YUHALADI

Daum'un dün gece 11'de şans verdiği Selçuk ve Uğur yuhalanırken, Semih ile Vederson vasatı aşamadı. Bu görüntü Türkiye ve Avrupa'daki uzun maraton öncesi "Kulübe zaafı var" dedirtti
Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum her zaman elindeki kadroyu fazla değiştirmemekle eleştirilirdi. Alman hoca, dün gece Avrupa Ligi play-off rövanş maçında Sion karşısına çıkan 11'de hem sakatlıklar, hem de aslarını dinlendirmek için önemli değişiklikler yaptı. Sakatlıkları süren Alex, Deniz, Mehmet Topuz ve Deivid'in yanısıra adalesinde çekme bulunan Roberto Carlos'u 18 kişilik kadroya almayan Daum, Emre, Güiza ve Bilica'yı da dinlendirmek için yedek soyundurdu.

SAÇ BAŞ YOLDURAN İKİLİ

Ancak bu sezon ilk kez ilk 11'de oynayan Uğur Boral başta olmak üzere Selçuk Şahin kötü futbollarıyla adeta 'Sahada ne işimiz var' der gibiydiler. Önder de defansta çok aksadı. Özellikle Sion'un penaltı golüyle 2-1 öne geçmesinden sonra tribünlerde başlayan tepkiler, Uğur Boral'ın kaybettiği bir topun ardından yuhalamaya dönüştü. Uğur ve Selçuk bu tepkilere mağruz kalırken, Semih ve Vederson'un da vasatı bile aşamamaları, "F.Bahçe'de kulübe zaafı var" yorumlarına neden oldu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:29

İLGİLİ HABERLER