Spor
  • 29.3.2023 11:02

Fenerbahçe teklif etti, Zaniolo’yu alamadı

Erden Timur belgeleriyle açıkladı! Icardi ve Zaniolo itirafı: Fenerbahçe teklif yaptı, biz aldık!

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair çok önemli açıklamalar yaptı. Sezon başı PSG'den kiraladıkları Mauro Icardi ve devre arasında Roma'dan transfer ettikleri Nicolo Zaniolo için Fenerbahçe'nin devreye girdiğini dile getiren Timur, "Ali Bey'in yoğurt yiyişi farklı, böyle adamları istemiyor." dedi, bonservisini açıkladığı İtalyan yıldızla ilgili belgeleri kamuoyuna paylaştı.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, TV100'e konuştu ve çok önemli açıklamalar yaptı. Ülkemizde yaşanan deprem felaketiyle ilgili sözlerine başlayan Timur, "En kolay şey birlik olmak, bizim memleketimizde zor anlarda birlik olunuyor. 7-8 yıldır gidiyorum afet olan bölgelere, bu büyük takımların muazzam bir gücü var ve bu gücü sadece futbolda kullanmak %90’ını heba etmek oluyor. Galatasaray’la birlikte NEF Vakfı olarak yapıyoruz. Kalıcı konut yaptıracağız, bazıları Hatay’da olacak. İki kademeli bir iş yapıyoruz." dedi ve ekledi:

'Her yok oluş yeni bir var oluş'

"Sağ olsun Sayın Bakan Murat Kurum, çok vizyoner bir şeyle yaklaştı bu işin içine sivil toplumu da çok önemli mimarları da kattı. Her yok oluş yeni bir var oluş. Bari o insanları tekrardan kentlerine geri dönmeleri için daha nitelikli daha doğru bir planlama yapılsın. Önümüzdeki yıl, herkesin önemli miktardaki kazancını oralara vermesi gerekiyor."

Nicolo Zaniolo'nun bonservisini belgelerle paylaştı

Sezon başı PSG'den kiraladıkları Mauro Icardi ve devre arasında Roma'dan transfer ettikleri Nicolo Zaniolo için Fenerbahçe'nin devreye girdiğini dile getiren Timur, şu ifadeleri kullandı:

'Bonuslar toplanırsa 30 milyon Euro oluyor'

"Zaniolo'nun sözleşmesindeki bonuslar... 526 bin Euro, Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalırsak, Zaniolo'nun da bu maçların yüzde 50'sinde oynaması gerekiyor. Bunun tekrarlanması durumunda da aynı bonus. Çeyrek finale kalırsa yine 1 milyon, yarı finale kalırsa 1,5 gibi... Bu gibi, turnuva başarısına ve bu turnuvalarda Zaniolo'nun oynadığı maçların yüzdesine bağlı olarak bonuslar toplanırsa 30 milyon Euro oluyor. Zaniolo'nun maliyeti, bonusları çıkardığımızda 15 milyon Euro. 30 milyon Euro'ya gidecekti 15 milyon Euro'ya aldık."

 

Güncellenme Tarihi : 29.3.2023 11:06

İLGİLİ HABERLER