FENERBAHÇE : ÜMİT KARAN'A KAPILARIMIZ AÇIK

1 dk okuma
FENERBAHÇE : ÜMİT KARAN'A KAPILARIMIZ AÇIK

Hızlı Özet

Fenerbahçe, Galatasaray'da sorunlar yaşayan ve ayrılmak istediği bildirilen Ümit Karan'a kapılarını açtı.

Sarı Lacivertli Yöneticiler menajer Harun Aslan'ın kendilerine gelerek Ümit Karan'ın Fenerbahçe'de oynamak istediğini söylediğini belirttiler. Sarı-Lacivertli yöneticiler, "Ümit gerçekten biz de oynamak istiyorsa, kapımız sonuna kadar açık. Kendisi kulübüyle sorunlarını çözümlerse, belli bir bonservis karşılığında en yasal şekilde transferini gerçekleştiririz" ifadesini kullandılar.


LİG TV'nin haberine göre Fenerbahçe yönetiminin yabancı kontenjanının artmasıyla ilgili umudunu da yitirmeyerek yurtdışında arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi.


Sarı-Lacivertlilerin resmi siteden yalanlamalarına rağmen Beşiktaş'ın eski santrforu John Carew'le yakından ilgilendikleri belirtildi.


Carew'in İstanbul'da bulunan yakın bir arkadaşını arayarak, Fenerbahçe'den kendisiyle ilgilendiğini doğruladığı ve "Çok cazip bir teklif, gelmeyi ciddi şekilde düşünüyorum" dediği ifade edildi.


Bu arada  ilk onbirde oynayamamaktan yakınan ve Almanya'nın Hertha Berlin kulübünden teklif alan Semih'in ise sarı-lacivertli yöneticilerden izin alamadığı öğrenildi.

Bu haber 4567 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fransa, Deschamps ile yollarını ayırdı
Spor

Fransa, Deschamps ile yollarını ayırdı

2026 FIFA Dünya Kupası'nın ardından Fransa Milli Takımı'nda 15 yıllık Didier Deschamps dönemi resmen sona erdi. Dünya Kupası tarihine geçen rekorlara imza atan deneyimli teknik adam, hem futbolcu hem de teknik direktör olarak dünya şampiyonluğu yaşayan sayılı isimler arasında yer aldı.

Habervitrini12687 Görüntüleme
Galatasaray ile sözleşme yenilemeyen Icardi ezeli rakibe gidiyor
Spor

Galatasaray ile sözleşme yenilemeyen Icardi ezeli rakibe gidiyor

Galatasaray ile yollarını ayıran Mauro Icardi için ezeli rakip Beşiktaş iddiası gündeme oturdu. Arjantinli yıldızın menajeri Elio Pino'nun siyah-beyazlı kulübe teklif götürdüğü öne sürülürken, gözler Beşiktaş yönetimine çevrildi.

Habervitrini10406 Görüntüleme
İspanya'nın efsane sol beki Trump'tan yardım istedi
Spor

İspanya'nın efsane sol beki Trump'tan yardım istedi

İspanya'nın 2010 Dünya Kupası şampiyon kadrosunda yer alan eski milli futbolcu Joan Capdevila, 2026 Dünya Kupası finalini izlemek için gideceği ABD'de vize engeline takıldı. Yaklaşık 10 yıl önce İran'a yaptığı seyahat nedeniyle ESTA başvurusu reddedilen Capdevila, ABD Başkanı Donald Trump ve Dışişleri Bakanı Marco Rubio'dan yardım istedi.

Habervitrini13157 Görüntüleme
Fenerbahçe'den Guirassy Hamlesi: Transferin Mali Detayları Ortaya Çıktı
Spor

Fenerbahçe'den Guirassy Hamlesi: Transferin Mali Detayları Ortaya Çıktı

Forvet arayışındaki Fenerbahçe, listesindeki diğer isimlerden sonuç alamayınca Serhou Guirassy'ye odaklandı. Gineli golcü ile büyük ölçüde anlaşan sarı-lacivertliler, Borussia Dortmund ile bonservis pazarlıklarında sona yaklaştı.

Habervitrini14666 Görüntüleme